ΑΘΗΝΑ
05:32
|
03.05.2024
Σύμφωνα με τον Βαρουφάκη, του επιτέθηκαν 6-7 άτομα και όχι ο 17χρονος, ο οποίος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεθαύριο θα απολογηθεί τελικά ο 17χρονος συλληφθείς για την επίθεση στον Γιάννη Βαρουφάκη την περασμένη Παρασκευή στα Εξάρχεια, καθώς ζήτησε και έλαβε προθεσμία δύο ημέρων από τον αρμόδιο ανακριτή.

Ο ανήλικος αντιμετωπίζει τις βαριές κακουργηματικές κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της σύστασης συμμορίας και τα πλημμελήματα της παράνομης βίας και οπλοφορίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό του πρώην υπουργό αλλά το αρνείται.

Ο ίδιος ο Βαρουφάκης ανέφερε σήμερα (Realfm 97,8) πως δεν τον τραυμάτισε ο συγκεκριμένος ύποπτος «Ήταν 6-7 άτομα και είδα ποιος με τραυμάτισε. Έχω χαραγμένο το πρόσωπό του μέσα στο μυαλό μου και μπορώ να πω ότι δεν ήταν 17χρονος» είπε και επανέλαβε ότι θα τοποθετεί σχετικά αφού μιλήσει η Δικαιοσύνη.

Από την πρώτη στιγμή της επίθεσης μέχρι σήμερα, ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25 ζητά, να μην χρησιμοποιηθεί η επίθεση σε βάρος του για αποπροσανατολισμό από το πολύνεκρο δυστύχημα και από τις ελπίδες, που γεννούν οι συνεχόμενες κινητοποιήσεις με στόχο την απόδοση των ευθυνών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα