ΑΘΗΝΑ
08:29
|
06.05.2024
Ο Τούρκος πρέσβης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του τουρκικού λαού και της κυβέρνησης της χώρας του για την συμβολή της ελληνικής αποστολής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο νέος πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, Τσαγατάι Ερτσιγιές, επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις της ΕΜΑΚ, όπου τον υποδέχθηκε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

«Υποδέχτηκα στη βάση της ΕΜΑΚ τον πρέσβη της Τουρκίας Τσαγατάι Ερτσιγιές. Η ελληνική αποστολή απέδειξε τι σημαίνει έμπρακτη, ουσιαστική αλληλεγγύη. Η Ελλάδα θα βρίσκεται στο πλευρό των σεισμόπληκτων για όσο χρειαστεί», ανέφερε αργότερα σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο υπουργός.

Ο Ερτσιγιές εξέφρασε εκ μέρους της τουρκικής κυβέρνησης και του τουρκικού λαού την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες τους για την συμβολή της ελληνικής αποστολής στις επιχειρήσεις διάσωσης μετά από τον φονικό και καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου στην Τουρκία.

Σε σχετική ανάρτηση στο Τουίτερ, ο Ερτσιγιές επανέλαβε την ευγνωμοσύνη της χώρας του και ευχαρίστησε τα μέλη της EMAK και του ΕΚΑΒ που διέσωσαν πέντε ζωές στο Χατάι μετά τους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν 10 επαρχίες της Τουρκίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Χοσέ Ραούλ Μουλίνο επόμενος πρόεδρος του Παναμά

64 τετράγωνα σε έναν πολυπολικό κόσμο

Ο καιρός σήμερα: Αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Ο Σι Τζινπίνγκ σκοπεύει να αναλάβει δράση για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα