ΑΘΗΝΑ
16:21
|
28.04.2024
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από αύριο Τετάρτη, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από το κύμα κακοκαιρίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προειδοποιώντας για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους από αύριο Τετάρτη μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται αύριο Τετάρτη από τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και από το μεσημέρι στη δυτική Πελοπόννησο. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και η κακοκαιρία θα μεταφερθεί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από αργά το βράδυ στα Δωδεκάνησα.

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου η κακοκαιρία θα πλέξει μέχρι τις απογευματινές ώρες τα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου, από το μεσημέρι κατά διαστήματα τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ στα Δωδεκάνησα ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται νωρίς το πρωί και ξανά από το απόγευμα.

Η κακοκαιρία θα εξασθενήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Παρασκευή, με τα φαινόμενα να παραμένουν, μέχρι τις μεσημβρινές ώρες μόνο στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά χτυπήματα πλησιάζει τους 34.500

ΗΠΑ: Εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών καθώς εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα

Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο

Εξάρχεια: Μητέρα και δύο παιδιά διασώθηκαν από φλεγόμενο διαμέρισμα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα