ΑΘΗΝΑ
12:45
|
26.04.2024
Στη δημοσιότητα τα πρώτα βίντεο της τρομοκρατικής σύγκρουσης του περασμένου Σαββάτου. Ένας νεκρός και 39 τραυματίες ο απολογισμός του ατυχήματος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα βίντεο από την καραμπόλα των 42 οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Μ1 της Ουγγαρίας. Η τρομακτική σύγκρουση, η οποία προκλήθηκε λόγω αμμοθύελλας, στοίχισε τη ζωή ενός 44χρονου, ενώ 39 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους δέκα παιδιά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, πέντε φορτηγά και 37 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν στη σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο M1, κοντά στο χωριό Herceghalom. Το τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο 44χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του ανασύρθηκε μέσα από τα συντρίμμια την επόμενη ημέρα. Δύο τραυματίες φέρονται να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ άλλοι 12 σε αρκετά σοβαρή. Συνολικά καταστράφηκαν 19 αυτοκίνητα.

Η καραμπόλα σημειώθηκε 26 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη.

Πλάνα από κάμερα σε παρμπρίζ αυτοκινήτου δείχνουν έναν οδηγό, επηρεασμένο από την κακή ορατότητα, να χάνει τον έλεγχο και να κατευθύνεται προς τη μεσαία λωρίδα πριν συγκρουστεί με προπορευόμενο όχημα, πυροδοτώντας μια αλυσιδωτή καραμπόλα.

Στο βίντεο φαίνονται θραύσματα και άλλα μέρη οχημάτων να εκτοξεύονται καθώς τα αυτοκίνητα συνεχίζουν να συγκρούονται μεταξύ τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στη Θέρμη

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα