ΑΘΗΝΑ
07:38
|
02.04.2023
Αποφυγή της «προσπάθειας εγκλωβισμού» του οδηγού γερανού της ΕΛ.ΑΣ. είδε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στην δυνάμει δολοφονική ενέργεια της Πέμπτης κατά την διάρκεια της κινητοποίησης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Προσπάθεια εγκλωβισμού ενός αστυνομικού με οικογένεια» είδε ο γαλάζιος βουλευτής, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στην δυνάμει δολοφονική ενέργεια του οδηγού γερανού της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής κινητοποίησης για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη την Πέμπτη 16 Μαρτίου, επιμένοντας στην επίκληση του κυβερνητικού αφηγήματος σχετικά με την ανάπτυξη ταχύτητας του οχήματος προκειμένου να παραλάβει το όχημα της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη, παρά το γεγονός ότι αυτό έχει διαψευστεί επανειλημμένως. 

«Εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα μία προσπάθεια που έχει γίνει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, εγκλωβισμού ενός αστυνομικού  με οικογένεια για να μπορέσει να καεί ζωντανός» ισχυρίστηκε σε έντονο ύφος ο βουλευτής, ερωτηθείς το πρωί του Σαββάτου σχετικά με την δολοφονική πορεία του οδηγού του γερανού, κατά την παρουσία του σε εκπομπή του OPEN.

«Υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι οι οποίοι πάνε να στήσουν μπλόκο από πριν για να τον εγκλωβίσουν και ο οδηγός του γερανοφόρου έχει πάει να παραλάβει το σπασμένο όχημα της Όλγας Γεροβασίλη το οποίο είχαν σπάσει αναρχικοί» υποστήριξε στη συνέχεια, ενώ στις διαμαρτυρίες της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώς Φωτίου, η οποία αντέτεινε ότι «αυτό έχει διαψευστεί εκατό φορές και είναι ντροπή να το ξαναλέτε» επέμεινε απτόητος να επαναλαμβάνει ότι «πάει, λοιπόν, μόνος του να παραλάβει το όχημα της δικής σας βουλευτού και πάνε να του στήσουν μπλόκο για να τον κάψουν ζωντανό».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Μιθριδάτης κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα Αθηνών

Κουτσούμπας: Για να κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει πρέπει να χάσει το κεφάλαιο

Ιταλία: Κυβερνητική προσπάθεια προστασίας της ιταλικής γλώσσας από ξένες επιρροές

Τα στρατιωτικά κενά της Γερμανίας δεν μπορούν να γεφυρωθούν πλήρως μέχρι το 2030

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα