ΑΘΗΝΑ
02:08
|
19.05.2024
Στη συμβολή Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως καλούν στις 6 το απόγευμα, σύλλογοι και μαζικοί φορείς από την 3η και 4η Δημοτική Κοινότητα της Αθήνας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κινητοποίηση στην αφύλακτη διάβαση των σιδηροδρομικών γραμμών, στη συμβολή Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως διοργανώνουν, σήμερα Σάββατο στις 6 το απόγευμα, σύλλογοι και μαζικοί φορείς από την 3η και 4η Δημοτική Κοινότητα της Αθήνας, (Κεραμεικός – Γκάζι – Ρουφ).

Σκοπός της κινητοποίησης είναι να αναδειχθεί και να καταγγελθεί το διαχρονικό πρόβλημα με την παντελή έλλειψη μέτρων προστασίας της ανθρώπινης ζωής και ασφαλούς διέλευσης από τις αφύλακτες διαβάσεις των σιδηροδρομικών γραμμών που διασχίζουν τις γειτονιές της Αθήνας.

Σημειώνεται, ότι το θέμα των αφύλακτων διαβάσεων απασχόλησε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας στις 13 Μάρτη, καθώς με αφορμή το έγκλημα των Τεμπών, ανακινήθηκαν οι τραγικές παραλείψεις στη σήμανση και την ασφάλεια που έχουν κοστίσει περισσότερες από 25 ζωές σε σιδηροδρομικά δυστυχήματα σε ισόπεδες διαβάσεις την τελευταία πενταετία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων πλησιάζει τους 35.400

Αφγανιστάν: Τρεις Αφγανοί και τρεις Ισπανοί τουρίστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα