ΑΘΗΝΑ
01:01
|
28.03.2023
Παρέμβαση στο φρούριο των Τρικάλων από το Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι Rossonero ενάντια στην εργαλειοποίηση της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Να πάτε να θυσιαστείτε» προτρέπει το Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Στέκι Rossonero όσους επιμένουν να υπονομεύουν το σιδηροδρομικό έγκλημα των δεκάδων νεκρών στα Τέμπη, αντιδρώντας με πανό που υψώθηκε στο φρούριο των Τρικάλων στην επίμονη χρήση του όρου «θυσία» από κυβερνητικά χείλη και προσκείμενα στην Νέα Δημοκρατία πρόσωπα, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Η καλύτερη δικαίωση για την θυσία αυτών των παιδιών είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό το οποίο έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει ποτέ στη χώρα μας» ανέφερε μεταξύ άλλων σε εμφατικό τόνο ο πρωθυπουργός το Σάββατο κατά την παρουσία του στο Μαρούσι, με τις μαζικές αντιδράσεις που εξήγειραν τα λογόμενά του να τον αναγκάζουν να επαναδιατυπώσει σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο μέσω ανάρτησής του στο facebook, κάνοντας λόγο για «τόσο άδικο θάνατο 57 ανθρώπων».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υπό σφοδρή πίεση ο Νετανιάχου (upd)

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έφθασε το απόγευμα στην Κνέσετ, στο φόντο μαζικών κινητοποιήσεων και πρωτοφανούς γενικής απεργίας, μετά από μια νύχτα οργής.
ΣΥΝΑΦΗ

Εφαρμογή Panic Button κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Σεξουαλική κακοποίηση εφήβου στο Ηράκλειο Κρήτης από γνωστό λυράρη

Πενιχρές αυξήσεις προτείνει στους Βρετανούς εκπαιδευτικούς

Πέθανε ο αγωνιστής της αριστεράς, Κώστας Τάτσης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα