ΑΘΗΝΑ
17:07
|
19.04.2024
Η μητέρα των παιδιών όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες στη Θεσσαλονίκη, όπου πατέρας, που όφειλε να επιστρέψει τα δύο ανήλικα παιδιά του στη σύζυγό του που διαμένει στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, πήγε στο σπίτι της και, όταν έφτασε έξω από αυτό, έκλεισε τα παράθυρα του οχήματός του και άνοιξε φιάλη υγραερίου.

Η μητέρα των παιδιών όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βγάλουν τα δίδυμα παιδιά, ηλικίας 2,5 ετών από το αυτοκίνητο, τα οποία για προληπτικούς λόγους διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Δυσφορία αισθάνθηκε και αστυνομικός του παραπάνω πληρώματος που χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Ο πατέρας τους σε ημιλυπόθυμη κατάσταση διακομίσθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου φρουρείται από δυνάμεις της αστυνομίας. Ο 62χρονος – κατά πληροφορίες πρόκειται για πρώην αξιωματικό της Αεροπορίας.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι στο πορτ – μπαγκάζ υπήρχε και δεύτερη φιάλη υγραερίου που, σε αντίθεση όμως με την πρώτη, ήταν ασφαλισμένη.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίζεται δικογραφία, ενώ η προανάκριση διεξάγεται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Amber Alert: Εξαφάνιση 11χρονου από χώρο φιλοξενίας στην πλατεία Αττικής

Εκθεση φωτογραφίας για τα Τέμπη στη Λάρισα

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 για ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές

Παρίσι: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Συνελήφθη ο δράστης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα