ΑΘΗΝΑ
21:46
|
19.04.2024
Η ηθοποιός κατηγορείται για αμέλεια και εγκατάλειψη ου συνταξιούχου γιατρού Τέρι Σάντερσον όταν το τραυμάτισε κάνοντας σκι σε πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο των ΗΠΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ξεκινάει η δίκη της ηθοποιού Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία κατηγορείται για αμέλεια και εγκατάλειψη του συνταξιούχου γιατρού Τέρι Σάντερσον, όταν έκανε σκι το 2016 στη Γιούτα, σε ένα από τα πιο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο 76χρονος Τέρι Σάντερσον, υποστηρίζει ότι συγκρούστηκαν εξαιτίας του ότι η Πάλτροου κατέβαινε τις πλαγιές απερίσκεπτα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, αφού τον χτύπησε, η Πάλτροου τον εγκατέλειψε τραυματισμένο στο έδαφος, ενώ εκείνη και η παρέα της συνέχισαν την κάθοδό τους προς το Deer Valley Resort, ένα πολυτελές καταφύγιο αποκλειστικά για σκιέρ.

«Η Γκουίνεθ Πάλτροου έκανε σκι ανεύθυνα και ήταν εκτός ελέγχου», ισχυρίζονται οι δικηγόροι του Σάντερσον, «με αποτέλεσμα να χτυπήσει δυνατά τον 76χρονο, προκαλώντας του ένα σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους τραυματισμούς. Στη συνέχεια η Πάλτροου σηκώθηκε κι έφυγε, αφήνοντας τον Σάντερσον σοβαρά τραυματισμένο να κείτεται στο χιόνι».

Ο Σάντερσον διεκδικεί από την Πάλτροου αποζημίωση ύψους 300.000 δολαρίων, ισχυριζόμενος ότι το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα αμέλειας, που του προξένησε σωματικά και ψυχικά τραύματα. Ο Σάντερσον και η Πάλτροου ήταν και οι δύο παρόντες στο δικαστήριο, προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη που αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από μία εβδομάδα.

Η Πάλτροου εμφανίστηκε με μελαγχολική διάθεση, ενώ έκρυβε το πρόσωπό της από τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους με έναν μπλε χαρτοφύλακα, καθώς μπαινόβγαινε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Ο Σάντερσον κατηγόρησε επίσης το Deer Valley και τους υπαλλήλους για «συγκάλυψη», ενώ ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν τηρούν τις πολιτικές ασφάλειας που ορίζει ο νόμος.

Μετά την απόρριψη της αρχικής αγωγής του, με την οποία διεκδικούσε το αστρονομικό ποσό των 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων, ο Σάντερσον τροποποίησε την καταγγελία του και αυτή τη στιγμή ζητά 300.000 δολάρια. Η Πάλτροου από την πλευρά της κατέθεσε έφεση, ζητώντας το ποσό αμοιβής του δικηγόρου της και αποζημίωση ενός δολαρίου.

Η Πάλτροου ισχυρίστηκε ότι ένοχος για τη σύγκρουση ήταν ο ίδιος Σάντερσον, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια υπερβάλλει όταν αναφέρεται στα τραύματά του, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα και τον πλούτο της.

Οι δικηγόροι της αρνούνται τους ισχυρισμούς του Σάντερσον και υποστηρίζουν ότι αυτός έπεσε πάνω της και πως μετά την πτώση, μέλη της παρέας της Πάλτροου εξέτασαν τον Σάντερσον, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι ήταν καλά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα