ΑΘΗΝΑ
02:57
|
27.07.2024
Στις 12.00 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου με αίτημα την απόδοση ευθυνών για το δυστύχημα αλλά και φθηνές και ασφαλείς μαζικές μεταφορές για όλους.
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Ζήλος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο συλλαλητήριο πραγματοποιούν σήμερα οι φοιτητικοί Σύλλογοι του ΑΠΘ και του ΔΙΠΑΕ, στις 12 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων για να αποδοθούν όλες οι ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη, για φθηνές και ασφαλείς μαζικές μεταφορές για τον λαό και δωρεάν για όλους τους φοιτητές. 

Επίσης θα συμμετέχουν στη σύσκεψη των Σωματείων στις 7 μ.μ., στο Πολυτεχνείο και στις 9 μ.μ., διοργανώνουν συναυλία στα γρασίδια της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ.

Την Παρασκευή 24/3, στις 6 μ.μ., στο Πολυτεχνείο, οι φοιτητικοί σύλλογοι διοργανώνουν εκδήλωση με εργαζόμενους στον ΟΣΕ και καθηγητές.

Οι Σύλλογοι Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών, Μαθηματικού, Γεωλογικού, Βιολογικού, Γεωπονίας, Δασολογίας, Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Μετ. ΠΑΜΑΚ, Χωροταξίας, ΜΜΕ, ΠΤΔΕ, ΣΜΗ, ΣΕΥ και ΣΟΦΕΘ, καλούν σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και τις άλλες δράσεις. Αναφέρουν επίσης ότι «ο αγώνας μας χρειάζεται να στοχεύει σε όλους όσους έχουν μερίδιο ευθύνης για το έγκλημα στα Τέμπη αλλά και όλους όσους τσακίζουν τη ζωή και το μέλλον μας, τις κυβερνήσεις, την ΕΕ, τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις φλόγες πάλι η Καλιφόρνια…

Τέσσερις νεκροί και 5 τραυματίες σε καραμπόλα νταλίκας με Ι.Χ. στη Μεσσηνία

Φυτεία 839 δενδρυλλίων κάνναβης εκρίζωσαν στα Χανιά

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα