ΑΘΗΝΑ
05:16
|
08.05.2024
Ο απόστρατος προφυλακίστηκε προσωρινά καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης που θα μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο  για ανθρώπους, οπλοφορία, σωματική βλάβη σε…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προφυλακίστηκε σήμερα ο 62χρονος απόστρατος από τη Θεσσαλονίκη που είχε προ ημερών κλειδωθεί στο αυτοκίνητο με τα δύο ανήλικα παιδιά του ανοίγοντας φιάλες υγραερίου σε μία απόπειρα να εκδικηθεί την μητέρα τους με την οποία είχε «ανοικτούς λογαριασμούς».

Ο απόστρατος καταθέτοντας σήμερα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι δεν προσπάθησε να σκοτώσει τα παιδιά αλλά να φοβίσει τη μητέρα τους επειδή είχαν διαφορές.

Ωστόσο, δεν τις έπεισε με αποτέλεσμα να ασκήσουν σε βάρος του διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης που θα μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο  για ανθρώπους, οπλοφορία, σωματική βλάβη σε βάρος εγκύου συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου κατ’ εξακολούθηση και απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.

Ο 62χρονος την περασμένη Κυριακή είχε κλειδωθεί μέσα στο αυτοκίνητό του με τα δυο του παιδιά ηλικίας 2,5 ετών ανοίγοντας τις φιάλες υγραερίου με σκοπό να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του και μητέρα τους. Τα χειρότερα αποτράπηκαν όταν η πρώην σύζυγός του ειδοποίησε την άμεσο δράση και οι αστυνομικοί που εμφανίστηκαν στην περιοχή τον αποθάρρυναν να βλάψει περαιτέρω τα παιδιά και τον εαυτό του.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, ο 62χρονος απόστρατος εκτός από τα δίδυμα ηλικίας 2,5 ετών έχει και άλλους γιούς, μεγαλύτερης ηλικίας, από προηγούμενο γάμο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Μακεδονία, ο ένας από τους δύο μεγαλύτερους γιους του απόστρατου ενημερώθηκε έγκαιρα για το περιστατικό και έσπευσε στο σημείο, όπου βρίσκονταν ο πατέρας και τα μικρά του αδέρφια και προσπάθησε να σπάσει ένα από τα παράθυρα του ΙΧ με το κράνος του δικύκλου που οδηγούσε. Τελικά, κατάφεραν να σπάσουν οι αστυνομικοί το παρμπρίζ και να ξεκλειδώσουν τις πόρτες, απομακρύνοντας άμεσα τα παιδιά ώστε να δούν πως αντιδράνε και έχουν τις αισθήσεις τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα