ΑΘΗΝΑ
13:53
|
19.05.2024
Οι αεροπορικές και πυραυλικές επιδρομές μέσα στο τελευταίο 24ωρο προκάλεσαν το θάνατο 10 αμάχων και τον τραυματισμό άλλων 20.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το θάνατο τουλάχιστον 10 πολιτών και τον τραυματισμό άλλων 20 προκάλεσαν σημερινές πυραυλικές επιθέσεις του ρωσικού στρατού σε περιοχές της Ουκρανίας.

Πέντε από τα 10 θύματα σημειώθηκαν στην περιοχή Κοστιαντινβίκα στο Ντονιέτσκ της Ανατολικής Ουκρανίας όταν χτυπήθηκε σταθμός αρωγής από αντιαεροπορικό πύραυλο. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του Ντονιέτσκ, Παύλο Κιριλένκο, οι πέντε άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ήταν πρόσφυγες.

Σε ρεπορτάζ του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ABC News αναφέρεται πως άλλοι δύο Ουκρανοί πολίτες σκοτώθηκαν και άλλοι εννιά τραυματίστηκαν στην βορειοαντολική πόλη Μπιλοπίλια της επαρχίας Σούμι όταν δέχθηκε βροχηδόν ρουκέτες.

Στην πόλη Χερσώνα της Νότιας Ουκρανίας ρωσικοί όλμοι προκάλεσαν το θάνατο ενός αμάχου. Ακόμη ένα άτομο σκοτώθηκε και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν από αεροπορική επιδρομή στην πόλη Μπιλόζερκα, την οποία είχε επισκεφθεί την Πέμπτη ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συνετρίβη απόπειρα πραξικοπήματος στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Κεραμέως: Μετά τις Ευρωεκλογές η επέκταση της επιστολικής στις εθνικές εκλογές

Προκαλεί ο Ερντογάν την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων

Ζημιές από έκρηξη χειροβομβίδας στην Αγία Βαρβάρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα