ΑΘΗΝΑ
18:33
|
25.04.2024
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών της ένοπλης επίθεσης κατά ανηλίκων στη Βούλα. Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στη Βούλα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, λίγο μετά τις 11 το βράδυ στην οδό Κολοκοτρώνη, ένα αυτοκίνητο με δύο άτομα πλησίασε δύο 16χρονους και ο οδηγός του οχήματος κατέβηκε από το όχημα. Μόλις τον είδαν οι δύο ανήλικοι ξεκίνησαν να τρέχουν.

Τότε ένας από τους επιβαίνοντες στο όχημα πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο και πέτυχε έναν 16χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν από το σημείο της επίθεσης έναν κάλυκα.

Αρχικά έγιναν τέσσερις προσαγωγές για το πρωτόγνωρο περιστατικό, ενώ συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης κατά των δύο ανηλίκων. Τελικά, οι αρχές άφησαν ελεύθερους του προσαχθέντες, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εις βάρος τους.

Το παιδί, που έφερε διαμπερές τραύμα, χειρουργήθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, και πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η οικογένεια του 16χρονου κατέθεσε ότι δεν είχε διαφορές με κάποιον. Κατάθεση έχουν δώσει και τα δύο παιδιά, θα καταθέσουν ξανά, και η Αστυνομία καλεί τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού για τον θάνατο του Λαλαούνη ζητά ο εισαγγελέας

Κέρκυρα: Πέντε χρόνια φυλακή σε τέως εισαγγελέα για χιλιάδες εξαφανισμένες δικογραφίες

Οι Financial Times ανακαλύπτουν την ψεύτικη ανάπτυξη στην Ελλάδα

Έκθεση για Τέμπη: Από εύφλεκτο υλικό η έκρηξη-Εξαφάνισαν στοιχεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα