ΑΘΗΝΑ
09:59
|
26.04.2024
Μια μητέρα μαθητή ανάρτησε φωτογραφία από συσκευασία γάλακτος που δόθηκε σε σχολικό γεύμα του παιδιού της, όπου μέσα διακρίνονται τρίχες και σκουπίδια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία σχετικά με γάλα που δίνεται σε μαθητές σχολείου ήρθε στο φως, από μια μητέρα μαθητή η οποία ανάρτησε στο Facebook φωτογραφία από συσκευασία γάλακτος που όπως υποστηρίζει δόθηκε σε σχολικό γεύμα του παιδιού της, όπου μέσα διακρίνονται τρίχες και σκουπίδια.

«Μεγάλη προσοχή! Γαλατάκι που δίνει το κράτος στα σχολεία για τα παιδιά» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτησή της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Γαλατάκι που δίνει το κράτος στα σχολεία για τα παιδιά!!!

Posted by Spiridoula Ntinos on Friday, March 24, 2023

 Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, σύμφωνα με όσα η ίδια καταγγέλλει στον πάτο της συσκευασίας βρήκε τρίχες, πετρούλες και γενικά μικρά σκουπιδάκια. Το παιδί της ευτυχώς δεν ήπιε το γάλα αλλά το γύρισε στο σπίτι. Επίσης η καταγγέλουσα αναφέρει στα σχόλια της ανάρτησης ότι «Πάνω στο κουτί αναγραφει ένα τηλέφωνο – αν το βάλετε στο google βγάζει “διαχειριστικη αποβλήτων”».

Σημειώνεται ότι το γάλα βρίσκεται ανάμεσα στα προϊόντα που μοιράζονται στους μικρούς μαθητές, στα πλαίσια πανευρωπαϊκού εθελοντικού προγράμματος που στοχεύει στην ενθάρρυνση των καλών διατροφικών συνηθειών στους νέους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κατά της Apple για χρήση παράνομων ορυκτών στρέφεται η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Τροχαίο με έναν νεκρό στην Ελευσίνα

Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα