ΑΘΗΝΑ
17:30
|
05.12.2023
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σήμερα αναμένεται να περάσει την πόρτα της 14ης ανακρίτριας προθεσμία ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για σεξουαλική βία σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, καθώς λήγει η προθεσμία που πήρε την περασμένη Παρασκευή μετά τη σύλληψή του.

Σε βάρος του 44χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίαση προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών, μετά από καταγγελίες πέντε -ενήλικων πλέον- αθλητριών, που αφορούν το διάστημα από το 2009 έως το 2020.

Το κουβάρι την υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν τρία από τα θύματά του συνειδητοποίησαν όταν δεν είχε συμβεί στην κάθε μία μεμονωμένα, αλλά αυτή η δράση ήταν συνεχόμενη. Έτσι προχώρησαν στη μήνυση και μέσα από την προκαταρκτική εξέταση που ξεκίνησε και τους μάρτυρες που κατέθεσαν προέκυψαν και άλλες δύο καταγγέλλουσες.αφορούν το διάστημα από το 2009 έως το 2020.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός ισοπεδώνει τη Χαν Γιουνίς

Η Χαμάς ανακοίνωσε τη δημιουργία νέας οργάνωσης στον Λίβανο

Επίθεση με μαχαίρι στην Ουαλία- Αποκλείστηκαν προληπτικά σχολεία

Επιδείνωση καιρού: Ισχυρές καταιγίδες-Νέο κύμα κακοκαιρίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα