ΑΘΗΝΑ
08:19
|
26.04.2024
Ο Στέργιος Μιναεμής δήλωσε, ότι η ερώτηση του προς τον Μητσοτάκη ήταν άλλη απ’ αυτή που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Στέργιος Μιναεμής που επέβαινε στο τρίτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη καταγγέλλει, ότι ο ίδιος ποτέ δεν έθεσε στον Πρωθυπουργό το ερώτημα που μεταδόθηκε στην συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», ο Στέργιος Μιναεμής ανέφερε πως αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να βρει τα κατάλληλα ερωτήματα, που θα ήθελε να θέσει στον Πρωθυπουργό, ωστόσο καταγγέλλει ότι το ερώτημα που μεταδόθηκε ως δικό του, δεν το έθεσε εκείνος.

Το ερώτημα που διάβασε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον Μητσοτάκη, το οποίο υποτίθεται το είχε καταθέσει ο Στέργιος ήταν: «Γιατί η πολιτεία δεν βοήθησε κανέναν από τους πληγέντες τις πρώτες κρίσιμες ώρες, από ρούχα μέχρι εισιτήρια, για να επιστρέψουμε σπίτια μας;».

«Όταν ρωτήθηκα από την εκπομπή του κ. Θεοδωράκη να θέσω κάποια ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό, αφιέρωσα μιάμιση μέρα από την ζωή μου να βρω κάποια ερωτήματα που θεωρώ ότι αντιπροσωπεύουν τόσο εμένα όσο και τη νεολαία της χώρας μας… Στο email που έστειλα, δεν έχει φύγει κάποιο τέτοιο ερώτημα. Εγώ δεν έχω θέσει κάποιο τέτοιο ερώτημα. Δεν ήταν δικό μου» είπε και συμπλήρωσε πως όταν επικοινώνησε με την εκπομπή μετά την προβολή της, η απάντηση που έλαβε ήταν «τι να κάνουμε τώρα; Δεν μπορεί να διορθωθεί κάτι…».

«Δεν ενοχλήθηκα μόνο επειδή δεν τέθηκε η δική μου ερώτηση. Ενοχλήθηκα με όλο αυτό το ύφος της εκπομπής. Δε νομίζω ότι είναι πράγματα που είναι ωραία να τα πούμε στον αέρα» σχολίασε ο Στέργιος Μιναεμής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με τον Ιερώνυμο ο Μητσοτάκης, στα νησιά ο Κασσελάκης

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

Τετράωρη στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα