ΑΘΗΝΑ
03:36
|
03.05.2024
«Θα το πω απλά: Ψηφίζεις Νέα Δημοκρατία για να έχεις Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό» είπε χαρακτηριστικά σε ομιλία του στη Λαμία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απέρριψε προτάσεις συνεργασίας που οδηγούν σε παραλυσία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την αποψινή προεκλογική εμφάνισή του στη Λαμία επισημαίνοντας πως ο Μάιος είναι κοντά και θα φέρει «μία νέα άνοιξη με το διπλό μήνυμα νίκης που θα στείλουν οι πολίτες».

Αναφερόμενος στην πρόταση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, για έναν πρωθυπουργό «άγνωστο Χ» την απέρριψε εκτιμώντας ότι  αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και ότι οι πολίτες δεν μπορεί να ψηφίσουν στα τυφλά. Πρόσθεσε πως στην πρώτη κάλπη οι πολίτες θα αποφασίσουν το κόμμα αλλά και τον πρωθυπουργό που θα κυβερνήσει  την επόμενη τετραετία, εκφράζοντας την πεποίθηση πως το κόμμα του μπορεί να κερδίσει τις εκλογές «για να τρέξει η Ελλάδα μπροστά».

«Θα το πω απλά: Ψηφίζεις Νέα Δημοκρατία για να έχεις Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως στηλίτευσε την αξιωματική αντιπολίτευση με την επιλογή των οργάνων του κόμματος αφενός να μην διαγράψουν τον βουλευτή Παύλο Πολάκη και αφετέρου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή του καταδικασμένου Νίκου Παππά στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Αναφερόμενος στο εγκληματικό δυστύχημα στα Τέμπη, είπε:
«Ξέρουμε πια ότι στα Τέμπη συναντήθηκαν τα ανθρώπινα λάθη με τις ελλείψεις ενός προβληματικού οργανισμού, με διαχρονικά προβλήματα που δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανατάξουμε πλήρως πριν μας προλάβει το κακό. Γι’ αυτό ανέλαβα την ευθύνη στο όνομα όλων όσων κυβέρνησαν τη χώρα, καθώς το δράμα έγινε με εμάς στο τιμόνι».

«Εμείς πρώτοι έχουμε το χρέος να διαμορφώσουμε τους όρους ώστε να μην ξανασυμβεί ποτέ ξανά ένα τέτοιο κακό» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα