ΑΘΗΝΑ
09:25
|
27.04.2024
Ο πατέρας ενός ανήλικου αγοριού κατηγορείται για βαριά σεξουαλική βία σε βάρος πέντε ανήλικων αθλητριών του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη φυλακή οδηγείται μετά από πολύωρη απολογία στην 14η Τακτική Ανακρίτρια, ο 44χρονος προπονητής τάε κβον ντο που κατηγορείται για βαριά σεξουαλική βία σε βάρος πέντε ανήλικων αθλητριών του από το 2009 έως το 2020.

Ο κατηγορούμενος, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, επί σχεδόν οκτώ ώρες έδωσε την δική του εκδοχή έναντι του βαρύτατου κατηγορητηρίου που συντάχθηκε μετά τα όσα κατήγγειλαν στις αρχές οι πέντε, ενήλικες πλέον, πρώην αθλήτριες του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τού προπονητή, οι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να εκκινούν το 2009 και σε ό,τι αφορά τις πέντε καταγγέλλουσες να διαρκούν έως το 2020. Ο 44χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

«Δικαίωση για τα κορίτσια είναι η τιμωρία αυτού του ανθρώπου. Και όταν λέμε τιμωρία εννοούμε τιμωρία για αυτά που έχει κάνει και φυσικά προστασία για να μην υπάρξουν άλλα θύματα» δήλωσε ο δικηγόρος εκ των θυμάτων, Αντώνης Πεπελάσης.

Όπως εκτιμάται μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για προφυλάκιση του 44χρονου, θα δοθεί έγκριση των εισαγγελικών αρχών για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επανέρχεται στη δημοσιότητα το παρελθόν του προπονητή, καθώς συγγενικά πρόσωπα της πρώην συζύγου του κάνουν λόγο για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο πρωταγωνιστεί ο 44χρονος. Πρόκειται για αλλεπάλληλες καταγγελίες της πρώην συζύγου του, η οποία φέρεται να έχει ξυλοκοπηθεί από το 2018 μέχρι το 2020 από τον 44χρονο και όπως η ίδια είχε υποστηρίξει το 2020, όταν αυτή του ζήτησε να φύγει από το σπίτι στο οποίο διέμεναν πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα ο 44χρονος, μπήκε μέσα στο σπίτι και αφού την χτύπησε στη συνέχεια την απείλησε με το όπλο ότι θα την σκοτώσει και εν τέλει ανέβηκε πάνω στην ταράτσα του σπιτιού και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Ο καιρός σήμερα: Παροδικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα