ΑΘΗΝΑ
17:14
|
19.04.2024
Σφοδρές βροχοπτώσεις στην Αθήνα και χιονοκαταιγίδα στην Πάρνηθα έφερε το τελευταίο σύστημα επιδείνωσης καιρού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε πλήρη εξέλιξη είναι από το απόγευμα το κύμα κακοκαιρίας που κατακλύζει τις περισσότερες περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, που πλήττεται όχι μόνον από καταιγίδες και κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις αλλά και από..χιονοκαταιγίδες.

Η τελευταία περίπτωση καταγράφεται από νωρίς το απόγευμα στην Πάρνηθα όπως μαρτυρούν οι κάμερες της ιστοσελίδας μετεωρολογικών υπηρεσιών Forecast Weather.gr

Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο πρόγνωσης καιρού της ΕΜΥ και τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το σύστημα επιδείνωσης του καιρού αναμένεται απόψε να επηρεάσει κυρίως τη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο, τα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο.

Επίσης, τις πρώτες βραδινές ώρες αναμένεται να σημειωθούν  χιονοπτώσεις στη Θεσσαλία και στη Στερεά έως περιοχές με υψόμετρο περίπου 900 μέτρων.

Στη διάρκεια της νύχτας προς Τετάρτη 29/03 χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους και στα ορεινά της Κρήτης, άνω των 1200 μέτρων.

Στις περιοχές όπου αναμένονται βροχές, καταιγίδες, ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις καθώς και χιονοπτώσεις στα ορεινά περιλαμβάνεται και ο νομός Αττικής και κυρίως τα δυτικά, βόρεια και ανατολικά τμήματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κακοκαιρία: Στη Θεσσαλία προληπτικά ο Κικίλιας

MyCoast: Η νέα πλατφόρμα καταγγελιών για παραλίες

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα