ΑΘΗΝΑ
13:47
|
26.04.2024
Μετά την επίθεση στη μητέρα του, ο 17χρονος περπατούσε ημίγυμνος στον δρόμο φωνάζοντας «τους σκότωσα όλους».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη, όταν ένας 17χρονος άνδρας μαχαίρωσε τη μητέρα του, με την οποία έμεναν μαζί. Όλα συνέβησαν στις 10:15 το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η 44χρονη μητέρα και 17χρονος γιος τσακώθηκαν με αποτέλεσμα ο άντρας να την επιτεθεί με μαχαίρι, προκαλώντας της τραύματα στα χέρια και το κεφάλι. Ο 17χρονος περπατούσε στον δρόμο ημίγυμνος και φώναζε «τους σκότωσα όλους». Στον δρόμο βρέθηκε αιμόφυρτη η μητέρα του.

Γρήγορα στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τη γυναίκα ζωντανή στο νοσοκομείο και ο γιος έχει συλληφθεί και κρατείται στο ΑΤ Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μητέρα και γιος αντιμετώπιζαν νοητικά προβλήματα και η ηλικιωμένη τον κρατούσε κλεισμένο στο διαμέρισμα, κάτι που ενδέχεται να πυροδότησε τον καυγά ανάμεσα στους δύο.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προσήγαγαν τον 17χρονο στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και αυτή την ώρα εξετάζεται και προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη, αν και ο νεαρός βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ουκρανία: Συνελήφθη ο υπουργός Γεωργίας για υπόθεση διαφθοράς

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους»

Κλονίζεται ο Ερντογάν

Χωρίς Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό την Πρωτομαγιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα