ΑΘΗΝΑ
11:52
|
26.04.2024
Όποιος δεν πληρώνει μηνιαία συνδρομή, από 15 Απριλίου, δεν έχει το «Twitter Blue» και δε θα μπορεί να ψηφίζει στις δημοσκοπήσεις που διεξάγονται.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τελειωμό δεν έχουν οι επί τα χείρω αλλαγές στο Twitter καθώς ο ιδιοκτήτης του Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ, αποφάσισε σειρά αλλαγών σε βάρος όσων αρνούνται να πληρώσουν συνδρομή και υπέρ αυτών που καταφεύγουν (αναγκαστικά) στη λύση του επαληθευμένου χρήστη.

Elon Musk huy động tiền từ đâu để mua Twitter?

Από τις 15 Απριλίου 2023, μειώνονται περισσότερο οι δυνατότητες που θα έχουν όσοι χρήστες παραμείνουν στη δωρεάν εκδοχή του Twitter καθώς σχεδιάζεται πλέον να δίνονται «προνόμια» σε όσους επιλέξουν να καταβάλουν μηνιαία συνδρομή της τάξης των επτά ή οκτώ ευρώ. Το πρόσχημα που χρησιμοποιεί; «Είναι ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος για να αντιμετωπιστούν τα σμήνη μποτ Τ.Ν. Αλλιώς πρόκειται για μία μάχη, χαμένη από χέρι».

Τι αλλάζει στο Twitter

Η πρώτη αλλαγή αφορά τις ψηφοφορίες, καθώς όποιος δεν έχει το «Twitter Blue» δε θα μπορεί να ψηφίζει στις δημοσκοπήσεις που διεξάγονται.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά στην καρτέλα «Για εσάς», που φαίνονται δημοφιλείς αναρτήσεις που επιλέγονται βάσει ενός αλγορίθμου. Σύμφωνα με τον Μασκ, στη συγκεκριμένη κατηγορία, οι αναρτήσεις που θα επιλέγονται θα προέρχονται μόνον από επαληθευμένους χρήστες.

Τα νέα μέτρα του Ίλον Μασκ κατά αρκετούς ειδικούς δεν πρόκειται να έχουν σημαντική επίπτωση στα λεγόμενα «bots» (δηλαδή προγράμματα που εκτελούν αυτοματοποιημένες εργασίες μέσω του διαδικτύου) απλώς αυτό λειτουργεί σαν πρόσχημα για την σταδιακή εμπορευματοποίηση του Τουίτερ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Κατά της Apple για χρήση παράνομων ορυκτών στρέφεται η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα