ΑΘΗΝΑ
12:57
|
19.04.2024
Οι διαδοχικές επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ σε ό,τι αφορά την αποτροπή επιθέσεων συμπίπτουν αμέσως μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών της 21η Μαΐου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεύτερη «επιτυχία» έβγαλε από το «μανίκι» η ΕΛ.ΑΣ ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη των πρώτων συλλήψεων Πακιστανών υπόπτων για τρομοκρατική επίθεση στο εβραϊκό εστιατόριο της Αθήνας, Gostijo.

Σήμερα ανακοινώθηκε η εξάρθρωση σπείρας που σχεδίαζε μεγάλη ληστεία στα ΕΛΤΑ του Πύργου προχωρώντας στη σύλληψη πέντε ατόμων στο χωριό Δουνέικα Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews η πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τ.Α. Ήλιδας, στην οποία συνέδραμαν, δυνάμεις της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ Ηλείας και αστυνομικών από την Αχαΐα, ξεκίνησε στις 5.00 π.μ και κράτησε ως τις 7.30, με έφοδο σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, κοντά στα Δουνέικα, όπου βρέθηκαν και τα όπλα.

Οι συλληφθέντες (τέσσερις Έλληνες, εκ των οποίων ο ένας επικίνδυνος κακοποιός που καταζητούνταν εδώ και καιρό, και ένας Αλβανός) φέρεται πως είχαν στήσει το «αρχηγείο» τους στο σπίτι που είχαν ενοικιάσει και στο οποίο εντοπίστηκαν πιστόλια, κουκούλες, γάντια, και μπιτόνια με βενζίνη. Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκε και ένα κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο που σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν σε επίθεση.

Πριν τη σημερινή έφοδο των αστυνομικών στο «αρχηγείο» των κακοποιών, οι αρχές παρακολουθούσαν τα τηλέφωνά τους, διαπιστώνοντας πως σχεδίαζαν μεγάλο χτύπημα, τις επόμενες ημέρες στα ΕΛΤΑ Πύργου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πρόστιμα 1.480.000 εκατ. ευρώ σε JYSK, Leroy Merlin, Πλαίσιο-Πλασματικές εκπτώσεις

Κακοκαιρία: Στη Θεσσαλία προληπτικά ο Κικίλιας

Έρχονται τα πρώτα καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης «Miss AI»

MyCoast: Η νέα πλατφόρμα καταγγελιών για παραλίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα