ΑΘΗΝΑ
10:02
|
23.09.2023
Η Ενωτική Πρωτοβουλία καλεί τους πολίτες σήμερα στις 6 το απόγευμα σε κινητοποίηση έξω από τον Άρειο Πάγο, για τους πλειστηριασμούς των κατοικιών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε νέα κινητοποίηση προχωρούν οργανώσεις και πολίτες που διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς κατοικιών, καθώς η ακρίβεια και η ραγδαία αύξηση επιτοκίων οδηγούν σε «τσουνάμι» κατασχέσεων από τράπεζες και fund.

Το κάλεσμα απευθύνει η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών για τις 18:00 στον Άρειο Πάγο, στο πλαίσιο της Πανευρωπαίκής ημέρας δράσεων για την προστασία του δικαιώματος στην αξιοπρεπή στέγαση και στους δημόσιους χώρους που μας ανήκουν (Housing Action Days 2023).

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει γνωστές κραυγαλέες περιπτώσεις κερδοσκοπικών κινήσεων εις βάρος δανειοληπτών που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν πλέον στις υποχρεώσεις τους.

Στην Κυψέλη γκαρσονιέρα κινδυνεύει να βγει στο σφυρί για χρέος 21.000 ευρώ και από την 70χρονη ένοικο ζητήθηκαν 24.600 ευρώ για να σταματήσει η διαδικασία.

Σε άλλη περίπτωση, επιχειρείται πλειστηριασμός σε διαμέρισμα του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ξηλώθηκε» η εκπρόσωπος του ουκρανικού στρατού που εξήγγειλε «κυνήγι προπαγανδιστών»

Η Αμερικανίδα εκπρόσωπος των ουκρανικών Δυνάμεων Εδαφικής Άμυνας παύθηκε μία βδομάδα μετά την ανάρτηση του επίμαχου βίντεο. Της παύσης της προηγήθηκαν ερωτήσεις Αμερικανού Γερουσιαστή.
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 68χρονος στην παραλία Ασπροβάλτας

Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

Κόστα Ρίκα: Ο αριθμός των ανθρωποκτονιών «σπάει» κάθε ρεκόρ

Το μεταναστευτικό Βατερλώ της Μελόνι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα