ΑΘΗΝΑ
15:19
|
26.04.2024
Οι ένορκοι έκριναν ότι 100% υπαίτιος για το συμβάν ήταν ο 76χρονος συνταξιούχος οπτικός, ο οποίος θα καταβάλλει συμβολική αποζημίωση… ενός δολαρίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αίσιο τέλος είχε για τη σταρ του Χόλιγουντ, Γκουίνεθ Πάλτροου, η δικαστική περιπέτεια για το ατύχημα σε χειμερινό θέρετρο της Γιούτα το 2016. Οι ένορκοι αθώωσαν την ηθοποιό και έκριναν ότι «100% υπαίτιος» για το ατύχημα ήταν ο 76χρονος συνταξιούχος οπτικός, Τέρι Σάντερσον.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός δικάζονταν με την κατηγορία της αμέλειας και της εγκατάλειψης αναφορικά με ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε στον συνταξιούχο γιατρό Τέρι Σάντερσον ενώ έκανε σκι το 2016 στη Γιούτα, ένα από τα πιο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Πάλτροου ευχαρίστησε τους ενόρκους για την ετυμηγορία τους. Της επιδικάστηκε επίσης αποζημίωση ύψους ενός δολαρίου, ένα συμβολικό ποσό που ζήτησε η ηθοποιός προκειμένου να δείξει ότι η επιδίωξη δεν ήταν τα χρήματα, αλλά η ηθική της δικαίωση.

Ο κ. Σάντερσον, ο οποίος μήνυσε την Πάλτροου διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 300.000 δολαρίων, χαρακτήρισε «απογοητευτική» την ετυμηγορία των ενόρκων. Αποχωρώντας από τη δικαστική αίθουσα η 50χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας άγγιξε τον ώμο του Τέρι Σάντερσον και του είπε: «Σου εύχομαι τα καλύτερα» και εκείνος απάντησε: «Ευχαριστώ αγαπητή μου».

«Αισθάνθηκα ότι το να συναινέσω σε μια ψευδή αξίωση έθετε σε κίνδυνο την ακεραιότητά μου», ανέφερε η Πάλτροου σε δήλωσή της που κυκλοφόρησε από τους εκπροσώπους της και την οποία δημοσίευσε και ως story στο Instagram.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κατέθεσε πρώτη, λέγοντας ότι ο Τέρι Σάντερσον ήταν αυτός που είχε πέσει πάνω της. Στην κατάθεσή της, θυμήθηκε ότι έβλεπε τα παιδιά της να κάνουν σκι στην πλαγιά, όταν ο Σάντερσον τη χτύπησε από πίσω. Ο συνταξιούχος γιατρός υποστήριξε: «Θυμάμαι ότι όλα ήταν υπέροχα και τότε άκουσα κάτι που δεν έχω ξανακούσει ποτέ σε χιονοδρομικό κέντρο και αυτό ήταν μια αιμοσταγής κραυγή». Συνέχισε λέγοντας ότι χτυπήθηκε στην πλάτη στην ωμοπλάτη και ότι στη συνέχεια όλα μαύρισαν. Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν άξιζε τον κόπο αυτή η αγωγή ο 76χρονος απάντησε: «Αλήθεια, ποιος θέλει να τα βάλει με μια διασημότητα;».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρέθυμνο: Εισβολή της αστυνομίας σε σπίτι φοιτητών

ΗΠΑ: Νεκρός 53χρονος Αφροαμερικανός από λαβή αστυνομικού- «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Ουκρανία: Συνελήφθη ο υπουργός Γεωργίας για υπόθεση διαφθοράς

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα