ΑΘΗΝΑ
14:59
|
21.06.2024
Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η σιδηροδρομική γραμμή θα ολοκληρωθεί το 2028 και θα κοστίσει 1 δισεκατομμύριο ευρώ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η διπλή σιδηροδρομική γραμμή από την Αλεξανδρούπολη μέχρι το Ορμένιο, θα κοστίσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ, θα ολοκληρωθεί το 2028 και με αυτήν θα αλλάξει όψη ο νομός του Έβρου, επισήμανε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του σε πολίτες του Διδυμοτείχου. Τόνισε πώς τα τέσσερα τελευταία χρόνια υπήρξε μια «πρωτοφανής ανάπτυξη», στο νομό Έβρου, και παρατήρησε πως αυτό δεν έτυχε αλλά είναι μία επιτυχία της κυβέρνησής του.

Αναφέρθηκε σε μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες της Αλεξανδρούπολης και δεσμεύτηκε για ισόρροπη ανάπτυξη, στο νότιο και το βόρειο τμήμα του Έβρου, λέγοντας πώς για αυτό, άλλωστε, επέλεξε να είναι υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια του Έβρου.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για την υπογραφή της σύμβασης για την επέκταση του φράχτη στον Έβρο και τα 35 χιλιόμετρα, πού θα γίνει το απόγευμα, και επιτέθηκε εκ νέου στο ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του το ζήτημα αυτό.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε εν συνεχεία, το στρατιωτικό νοσοκομείο στο Διδυμότειχο, καθώς και το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές, είχε σύσκεψη με τη διοίκηση του νοσοκομείου παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, ενώ έκανε σύντομη στάση στην παιδιατρική, τη γυναικολογική και τη μαιευτική κλινική.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρκαγιά και στην Δροσοπηγή Κορινθίας- Επιχειρούν εναέρια μέσα

Φωτιά και στην Αχαΐα -Μήνυμα από το 112

Πειραιάς: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο λόγω αγώνα δρόμου

Δασική πυρκαγιά στην Αργολίδα -Εκκένωση των οικισμών Δούκα Βρύση και Κεφαλόβρυσο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα