ΑΘΗΝΑ
06:19
|
04.05.2024
Από 30 έως 70 ευρώ και ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση το ποσό ενίσχυσης για τους εκλογείς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα pass έκπληξη φέρεται να ετοιμάζει το Μαξίμου ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Κοσμοδρομίου.

Μετά τα διάφορα μέτρα ενίσχυσης των νοικοκυριών λόγω της σημαντικής αύξησης των τιμών των καταναλωτικών αγαθών η κυβέρνηση προτίθεται να ανακοινώσει εντός των επόμενων ημερών ένα pass για τη διευκόλυνση της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των ετεροδημοτών. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών στη γιορτή της δημοκρατίας, ανέφεραν οι ίδιες πηγές στο Κοσμοδρόμιο.

Το ποσό του νέου μέτρου ενίσχυσης, το οποίο πιθανότατα θα φέρει την ονομασία Vote Pass, θα κατατεθεί εγκαίρως μόνο σε τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς κρίθηκε προβληματική η εφαρμογή μέσω κινητών τηλεφώνων.

Δικαιούχοι της ενίσχυσης θα είναι φυσικά πρόσωπα, άγαμα, έγγαμα, μέρη συμφώνου συμβίωσης, εν διαστάσει, διαζευγμένα ή σε κατάσταση χηρείας, που επιθυμούν να ψηφίσουν στους τόπους καταγωγής τους.

Το Vote Pass δεν θα έχει οικονομικά ή εισοδηματικά κριτήρια. Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση, για να λάβει ο δικαιούχος την οικονομική ενίσχυση, είναι να υποβάλει μέχρι τις 21/4/2023 αίτηση στην εφαρμογή εισερχόμενος με τη χρήση των κωδικών διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (taxisnet).

Μετά την είσοδό του στην εφαρμογή, ο αιτούμενος συμπληρώνει και επιβεβαιώνει τα στοιχεία επικοινωνίας του, όπως τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, επιλέγει τον τρόπο πίστωσης (μόνο κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) και το πιστωτικό ίδρυμα με το οποίο επιθυμεί να συνεργαστεί. Ο αιτούμενος υποβάλλει υπό μορφή IBAN ενεργό λογαριασμό Τραπέζης, στον οποίο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον συνδικαιούχος και επιλέγει το πιστωτικό ίδρυμα που τηρείται ο λογαριασμός. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα