ΑΘΗΝΑ
23:12
|
06.05.2024
Ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε στους 2.000 πολίτες, που είχαν συγκεντρωθεί στην Ελευσίνα, τη στήριξή του στη μεσαία τάξη.
kosmodromio.gr
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ελευσίνα ήταν η επόμενη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, αν και έβρεχε από το πρωί, έφτασε στην περιοχή στις 11πμ., μιλώντας σε συγκέντρωση με πολίτες στο Εμπορικό Κέντρο της Ελευσίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Κοσμοδρόμιο, το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στην προεκλογική ομιλία του Τσίπρα ξεπέρασε τους 2.000.

kosmodromio.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στο πλήθος της Ελευσίνας τόνισε «Θέλουμε η χώρα μας να συνεχίζει να βουλιάζει ή να αλλάξει; Θέλουμε να μας κυβερνά μια κυβέρνηση αλαζονείας ή ευθύνης όπως η ΝΔ; Θέλουμε εντιμότητα ή διαφθορά; Θέλουμε δημοκρατία ή οικογενειοκρατία; Δικαιοσύνη παντού ή προνόμια για λίγους;» και συνέχισε «στις 21 Μαΐου μπορούμε και πρέπει να έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, μια κυβέρνηση συνεργασίας όλων των προοδευτικών δυνάμεων». Σύμφωνα με πολίτες της Ελευσίνας, που μίλησαν στο Κοσμοδρόμιο βρήκαν θετική την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη, καθώς όπως υπογράμμισαν οι ίδιοι «Όπως τον βγάλαμε πρώτο στις εκλογές του 2015, έτσι θα το βγάλουμε και στις 21 Μαΐου».

kosmodromio.gr

Με τη διακριτική παρουσία της αστυνομίας, ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε στους πολίτες ότι «θα έρθουμε όχι για να αυξήσουμε φόρους, αλλά να αποκαταστήσουμε αδικίες, να στηρίξουμε τον κόσμο της εργασίας, να ελαφρύνουμε τη μεσαία τάξη, να καταργήσουμε το τέλος επιτηδεύματος για τους εμπόρους, να θεσπίσουμε τον ακατάσχετο ειδικό λογαριασμό, να δώσουμε τη δυνατότητα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να ανασάνουν». 

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στα Ελληνικά Πετρέλαια, για να προσθέσει ότι «το περιβαλλοντικό αποτύπωμα στην περιοχή το γνωρίζετε όλοι, υπήρξαν κάποιες θέσεις εργασίας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, υπήρξαν κάποιες πράξεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης παλαιότερα, σήμερα όμως τι συμβαίνει; Τα Ελληνικά Πετρέλαια έχουν βγάλει σε ενάμιση χρόνο 1,5 δισ. ευρώ κερδοφορία, την τελευταία χρονιά που ο μέσος Έλληνας τα βγάζει πολύ δύσκολα, 15 εισηγμένες επιχειρήσεις στο χρηματιστήριο έχουν βγάλει από 1 δισ. ευρώ η καθεμία».

kosmodromio.gr

Μετά την ομιλία του ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με τους πολίτες της Ελευσίνας, ενώ μίλησε και με τον πρόεδρο της ένωσης επιχειρήσεων και βιομηχανιών Δυτικής Αττικής, Ηλία Μουσταΐρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάιρο: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση πυρός

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την Ισραηλινή εντολή εκκένωσης της Ράφα

Νεμπένζια: Το δυτικό ενδιαφέρον για την ειρηνική χρήση του διαστήματος είναι υποκριτικό

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα