ΑΘΗΝΑ
04:44
|
26.04.2024
Το ΜέΡΑ25 παραμένει σταθερά απέναντι σε κάθε τι που υπονομεύει τα πραγματικά ερείσματα της χώρας και τις πραγματικές αξίες της Ευρώπης των λαών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Οι προεκλογικές φιέστες του κ. Μητσοτάκη στον φράχτη του Έβρου καταδεικνύουν την ανώτατη μορφή “Τραμπισμού” που έχει κυριεύσει την Κυβέρνηση του» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 αποδοκιμάζοντας έντονα την κυβερνητική επιλογή αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών με ακόμη μεγαλύτερα τείχη.

«Το “όνειρο” αυτό και η πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ με τον φράχτη στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό, το μόνο που έχει καταφέρει, είναι να ανεβάσει τα ποσοστά κέρδους των διακινητών», σχολιάζει, τονίζοντας πως «το ίδιο σύνθημα του “Build the wall” ακολουθεί και η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη μαζί με τα ακροδεξιά εξαπτέρυγα της, ενώ και τα υπόλοιπα μνημονιακά κόμματα διαγκωνίζονται στο πεδίο του ακροδεξιού μισανθρωπισμού στο ζήτημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού».

«Το ΜέΡΑ25 παραμένει σταθερά απέναντι σε κάθε τι που υπονομεύει τα πραγματικά ερείσματα της χώρας και τις πραγματικές αξίες της Ευρώπης των λαών: την αλληλεγγύη, τον ανθρωπισμό και τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το δίκαιο για το άσυλο και την διεθνή προστασία», καταλήγει η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Ποιοι κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών Θετικής Ατζέντας αύριο, στην Τουρκία

Οι προηγούμενες εκλογές μέτρο σύγκρισης στις ευρωεκλογές λέει ο Μητσοτάκης στο ΣΚΑΪ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα