ΑΘΗΝΑ
11:11
|
10.05.2024
«Τριτοκοσμική» η κυβέρνηση, ακόμα και στα επικοινωνιακά σόου... #Τεμπη #Ενσυναίσθηση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας μήνας έχει περάσει από την τραγωδία στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 άτομα, ενώ ακόμα υπάρχουν πάνω από 50 αγνοούμενοι, και οι προεκλογικές κινήσεις της ΝΔ, όπως φαίνεται, δεν έχουν κανένα όριο. Στην πρώτη αμαξοστοιχία, λοιπόν, της Hellenic Train 882 με προορισμό την Καλαμπάκα επιβιβάστηκε ο υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για Υποδομές και Μεταφορές, Γιώργος Γεραπετρίτης. Η αφορμή αυτής της κίνησης του υπουργού ήταν η επανεκκίνηση των δρομολογίων στον άξονα της Βόρειας Ελλάδας.

Η θλιβερή εικόνα του υπουργού κ. Γεραπετρίτη, να ποζάρει στη θέση του μηχανοδηγού, με σκοπό προφανώς να πείσει τους πολίτες, ότι οι σιδηροδρομικές μεταφορές είναι ασφαλείς, έχει εξοργίσει τον κόσμο, τόσο γιατί το σύστημα τηλεδιοίκησης εξακολουθεί να μη λειτουργεί, όσο για το γεγονός ότι, η κυβέρνηση τα μόνα μέτρα που έχει πάρει μετά την τραγωδία, ήταν η ελάττωση των ταχυτήτων των τρένων και η ύπαρξη 2 σταθμαρχών, αντί για έναν.

Ο υπουργός λοιπόν, ο οποίος εμμένει στο «υπάρχει τηλεδιοίκηση», κάθισε στη θέση του μηχανοδηγού και πόζαρε στους φακούς των τηλεοπτικών μέσων και sites, μερικά από τα οποία επιμένουν, αναπαράγοντας και στελέχη… μεγάλα της ΝΔ, να μιλούν με βαρύγδουπους τίτλους για μια Ελλάδα σε «ράγες», έναν μόλις μήνα μετά το πολύνεκρο δυστύχημα. Όπως φαίνεται η ενσυναίσθηση είναι ψιλά γράμματα μπροστά στα προεκλογικά τερτίπια!

Γεραπετρίτης από Σταθμό Λαρίσης: "Χρέος μας στα θύματα η δημιουργία ενός σύγχρονου σιδηροδρόμου"

Το επικοινωνιακό σόου του υπουργού Γεραπετρίτη μέσα στο τρένο επισφραγίστηκε με τη δήλωσή του ότι «σήμερα έχουμε την επανεκίννηση της επιβατικής αμαξοστοιχίας για την Βόρεια Ελλάδα για Θεσσαλονίκη και Καλαμπάκα με μια μικρή χρονική υστέρηση καθώς είχε προγραμματιστεί για προχθές. Είμαστε μέσα στο πρόγραμμά μας όσον αφορά στο σύνολο σχεδόν των αμαξοστοιχιών, απομένει ο προαστιακός σιδηρόδρομος για το Κιάτο που θα ξεκινήσει προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα τα οποία γίνονται κυρίως για την ανάδειξη του φωτισμού μέσα σε σήραγγες προς τη διαδρομή για Κιάτο».

Στέιτ Ντιπάρτμεντ.. ακούς; Έχει ψωμί ακόμα η έκθεσή σου!

Ινδία
Βόρεια Μακεδονία
Καλιφόρνια
Πακιστάν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Δικαιοσύνη στα θύματα της Πύλου»: Συναυλία την Κυριακή στου Ρουφ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Φοίβο Ιωαννίδη

Δολοφονία Αντώνη Καργιώτη: Παραπομπή με βαρύ κατηγορητήριο ζητά ο εισαγγελέας

Νεκροί σε διαδηλώσεις στο Αφγανιστάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα