ΑΘΗΝΑ
17:13
|
06.05.2024
Παρατηρητικοί χρήστες Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης αναγνώρισαν στελέχη της ΝΔ μεταξύ των επιβατών της αμαξοστοιχίας, Αθήνα-Καλαμπάκα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πλήθος καταγγελιών καταγράφονται από νωρίς σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης πως οι περισσότεροι επιβάτες στο σημερινό πρώτο δρομολόγιο τρένου της αμαξοστοιχίας 882 που πραγματοποίησε σήμερα στις 8:28 το πρωί το δρομολόγιο μεταξύ Αθήνας-Καλαμπάκας, ήταν κυρίως μέλη και στελέχη της συνδικαλιστικής παράταξης ΔΑΚΕ του κυβερνώντος κόμματος.

Στο πρώτο τρένο που αναχώρησε το πρωί από την Αθήνα επέβαιναν ο αρμόδιος υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Γιώργος Γεραπετρίτης, μερικές δεκάδες μέλη και στελέχη της κυβέρνησης και συνδικαλιστικής παράταξης της ΝΔ, ΔΑΚΕ.

Ένας από αυτούς που προβλήθηκε στο ρόλο του «επιβάτη» της πρώτης αμαξοστοιχίας που λειτούργησε μετά το σιδηροδρομικό έγκλημα στο Τέμπη ήταν ο Λευτέρης Μωϋσιάδης, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ που αναφέρθηκε στην ανάγκη να επανέλθει η… «εμπιστοσύνη στον σιδηρόδρομο» επειδή «δεν μπορείς να έχεις συνεπιβάτη τον φόβο».

Εντούτοις ο κύριος Μωϋσιάδης μόνο τυχαίος άνθρωπος δεν ήταν καθώς στη σελίδα του στο Facebook αυτοπροσδιορίζεται ως δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας, ποδηλάτης, ζωόφιλος, φίλος της ελευθερίας και κυρίως…«Alternate International Secretary στην εταιρεία ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»!

«Παρών» στο ρόλο «επιβάτη» έδωσε και άλλο ένα συνδικαλιστικό στέλεχος της Ν.Δ., ο Ζαχαρίας Στουρνάρας, που είχε γίνει γνωστός πριν λίγο καιρό όταν έδωσε την εντολή «τέλος» τον σταθμάρχη στη Λάρισα, επειδή είχε «τολμήσει» να διαψεύσει σε ζωντανή σύνδεση όσα είχε δηλώσει λίγα λεπτά πριν ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Οι ….συμπτώσεις αυτές προκάλεσαν πληθώρα σχολίων κατά της κυβερνητικής φιέστας στα τρένα, με αρκετούς από τους χρήστες στο Τουίτερ να τονίζουν πως η κατάλληλη απάντηση σε όλα αυτά θα δοθεί στους υπεύθυνους κατά τη μέρα των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Χτύπημα στην χώρα με Βρετανικά όπλα θα απαντηθεί με χτύπημα σε βρετανική βάση.

Επίθεση στην Ράφα: Καταδικάζουν διεθνείς αξιωματούχοι

Ιρακινή Αντίσταση: Στοχεύσαμε Ισραηλινή βάση στην Χάιφα

Γεραπετρίτης: Πρέπει να αποτραπεί η εισβολή στην Ράφα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα