ΑΘΗΝΑ
04:00
|
04.05.2024
Ζητήθηκε αυξημένη επιτήρηση της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά τις καταγγελίες της οικογένειας περί νέας προσπάθειας εκφοβισμού της ανήλικης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Γεωργία Αδειλίνη αρμόδια για την προστασία των ανηλίκων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου,  με παραγγελία της προς την Εισαγγελία Ανηλίκων Λευκάδας ζήτησε αυξημένη επιτήρηση της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά τις καταγγελίες τής οικογένειάς περί προσπάθειας εκφοβισμού της ανήλικης προκειμένου να μην αποκαλύψει και άλλα πρόσωπα που την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Η Αντωνία Λεγάκη, που είναι μία εκ των δυο συνηγόρων της 12χρονης, μιλώντας τελευταία σε δημοσιογράφους ανέφερε πως έχουν γίνει διαδοχικές απειλές και επιθέσεις σε βάρος της 12χρονης και των αδελφών της  κατά το  τελευταίο διάστημα. Χτες δε προκάλεσε αποτροπιασμό το γεγονός πως το κοριτσάκι τραυματίστηκε από επίθεση με μαχαίρι όταν άγνωστος άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά επιχείρησε να μπει στο σπίτι της θείας της όπου και φιλοξενείται το τελευταίο διάστημα.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, επέκρινε τις αρμόδιες αρχές που έχουν αφήσει απροστάτευτο το 12χρονο κορίτσι, τονίζοντας πως η ανήλικη που έπεσε θύμα βάρβαρης κακοποίησης επί καιρό παραμένει ως σήμερα «χωρίς φύλαξη, χωρίς ψυχολογική υποστήριξη, χωρίς καμιά βοήθεια».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα