ΑΘΗΝΑ
09:32
|
06.05.2024
Αφορμή έδωσε η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου με ψήφους 2 προς 1 να του ανοίξει το δρόμο εξόδου από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε σήμερα από την Εισαγγελία Εφετών Ναυπλίου να του διαβιβαστεί το βούλευμα, με το οποίο μετά από 12,5 χρόνια εγκλεισμού του αποφυλακίστηκε ο πρώην προπονητής μπάσκετ Νίκος Σειραγάκης που είχε καταδικαστεί για βιασμούς, ασέλγειες και κακοποίηση 36 εφήβων αγοριών, προκειμένου να εξετάσει εάν έχει εμπεριστατωμένη αιτιολογία ή όχι.

Αφορμή έδωσε η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου με ψήφους 2 προς 1 να του ανοίξει το δρόμο εξόδου από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους μολονότι το 2020 που είχε αποφυλακιστεί κατ’ εφαρμογή ευεργετικών διατάξεων για τους κατάδικους που κάνουν μεροκάματα στη φυλακή, είχε παραβιάσει τους όρους της αποφυλάκισης και οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές.

Ο Σειραγάκης είχε καταδικαστεί για κατάχρηση σε ασέλγεια, απόπειρα κατάχρησης σε ασέλγεια και βιασμούς σε βάρος ανήλικων αθλητών σε κάθειρξη 401 ετών και κατά συγχώνευση σε 220 χρόνια κάθειρξη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

78 νεκροί και 105 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα