ΑΘΗΝΑ
04:06
|
17.05.2024
Παρέμβαση εισαγγελέα για την κατάρρευση οροφής στο 18ο δημοτικό σχολείο. Ανάστατοι οι γονείς για την άθλια κατάσταση του κτιρίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε η κατάρρευση τμήματος της οροφής στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου. Η Εισαγγελία ανέθεσε σε πταισματοδίκη την υπόθεση που αφορά στην πτώση σοβάδων στην αίθουσα της έκτης τάξης, επάνω στην έδρα, την ώρα που η δασκάλα έβγαζε φωτοτυπίες.

Στο σχολείο οι γονείς έχουν επαναστατήσει γιατί οι φθορές είναι τεράστιες και ακόμα και η ταράτσα, έχει μετατραπεί σε λίμνη. Από τις αυτοψίες προέκυψε ότι 4 τάξεις αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, σε ένα σχολείο που η πτώση σοβάδων φαίνεται να είναι ένα από τα πολλά προβλήματα ασφάλειας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά.

Η Εισαγγελία ζητά να κατατεθούν όλα τα έγγραφα που έχει στείλει το σχολείο και η Πρωτοβάθμια, τα οποία περιγράφουν την επικινδυνότητα, ενώ θα ληφθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους στη σχολική κοινότητα.

Με απόφαση του Δημάρχου Βόλου, ο πρώτος όροφος του σχολικού συγκροτήματος που συστεγάζει το 8ο και το 29ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης θα παραμείνει κλειστός έως και την Παρασκευή, λόγω εργασιών, που θα πραγματοποιηθούν από τη διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Βόλου.

Με πληροφορίες από gegonota.news

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρή Ελληνίδα στην επαρχία Ουσάκ της Τουρκίας

Εκτροπή κίνησης οχημάτων επί της Αχαρνών, λόγω φωτιάς

Αναζητείται η 14χρονη Ισλάμ αλ Τζουμά

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Αμετανόητος ο 50χρονος-«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα