ΑΘΗΝΑ
23:48
|
23.05.2024
Η αποτρόπαια επίθεση σημειώθηκε σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό «Cantinho do Bom Pastor» του Μπλουμενάου με αποτέλεσμα τέσσερα νεκρά βρέφη και παιδιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποτροπιασμό προκαλεί η επίθεση που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα σε παιδικό σταθμό στη νότια πόλη Μπλουμενάου της Βραζιλίας με αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων βρεφών και μικρών παιδιών έως δύο ετών και τον τραυματισμό άλλων πέντε, εκ των οποίων ένα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι 25 ετών και συνελήφθη αφότου παραδόθηκε μόνος του στη στρατονομία.

Η αποτρόπαια επίθεση σημειώθηκε σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό «Cantinho do Bom Pastor» του Μπλουμενάου από έναν άγνωστο άνδρα που εισήλθε στο κτίριο αποφασισμένος να κάνει μακελειό κρατώντας στο χέρι έναν μπαλτά και ένα μεγάλο μαχαίρι.

Η επίθεση προκάλεσε σοκ στον λαό και την κυβέρνηση του Βραζιλιάνου Προέδρου Λουίς Ινάσιου ντα Σίλβα που σε ανάρτησή του στο Τουίτερ σχολίασε πως «δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από εκείνον του χαμού των παιδιών ή των εγγονιών μίας οικογένειας».

Όπως σημειώνουν διεθνή πρακτορεία, πριν ένα 10ήμερο ένας έφηβος είχε μαχαιρώσει έξι ανθρώπους σε ένα σχολείο στο Σάο Πάολο σκοτώνοντας έναν δάσκαλο ενώ στις 5 Μαΐου 2021 ένας 18χρονος είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε νηπιακό σταθμό προκαλώντας το θάνατο πέντε μικρών παιδιών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βρήκαν δεύτερο φορτίο 100 κιλών κοκαΐνης, μετά τα πακέτα των 210 κιλών στον Πειραιά

Μάνδρα: Φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο

Επτά νεκροί και 40 τραυματίες στην Ινδία από έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών

Κιλκίς: Υπό κράτηση οι δύο ανήλικοι που εμπλέκονται στo θάνατο του κτηνοτρόφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα