ΑΘΗΝΑ
22:25
|
12.05.2024
Το Κοσμοδρόμιο βρέθηκε στην προεκλογική βόλτα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην κεντρική αγορά της Κορίνθου.
kosmodromio.gr
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θερμή υποδοχή είχε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κόρινθο, σήμερα Τετάρτη 5/4, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας και το Κοσμοδρόμιο βρισκόταν εκεί. Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο κέντρο της Κορίνθου στις 12 το μεσημέρι, με το πλήθος να είναι συγκεντρωμένο στους γύρω δρόμους, ζητωκραυγάζοντας συνθήματα όπως «Δικαιοσύνη, Δημοκρατία», «Αλέξη με φόρα να αλλάξουμε τη χώρα». Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πλήθος που συγκεντρώθηκε έφτασε πάνω από 2.500 ανθρώπους, γεγονός πρωτόγνωρο για την Κόρινθο.

kosmodromio.gr
kosmodromio.gr
kosmodromio.gr

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής του Αλέξη Τσίπρα, ο ίδιος συνομίλησε με τον κόσμο, έβγαλε σέλφι με μικρούς και μεγάλους, ενώ μπήκε και σε τοπικά μαγαζιά, μιλώντας με υπαλλήλους και μαγαζάτορες. Όπως ήταν φυσικό, λόγω της κοσμοσυρροής, δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, με τον κόσμο να ποδοπατείται, ενώ και ένας άνθρωπος έπεσε από το παγκάκι στον δρόμο, στην προσπάθειά του να τον βγάλει φωτογραφία!

kosmodromio.gr
kosmodromio.gr
kosmodromio.gr
kosmodromio.gr

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της Κορινθίας και το πλήθος, έφτασαν στο κεντρικότερο σημείο της Κορίνθου, μιλώντας στον κόσμο. Αρχικά, ευχαρίστησε τους πολίτες , που βρέθηκαν εκεί μαζί του και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο προχθεσινό σόου της ΝΔ, στελέχη της οποίας παρίσταναν τους επιβάτες στο πρώτο δρομολόγιο του τρένου μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ στο τιμόνι καθόταν ο υπουργός Γεραπετρίτης. Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε «Οι δήθεν επιβάτες του τρένου, τα στελέχη της ΝΔ, έδωσαν ένα σόου φιάσκο, με σκοπό να πείσουν τον κόσμο, ότι υπάρχει δήθεν σταθμός τηλεδιοίκησης, μια προφανώς απαρχαιωμένη κονσόλα. Για πόσο ηλίθιους περνάει τον κόσμο η ΝΔ;»

Εν συνεχεία, πυρά έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας και πάλι προς τη ΝΔ, υποστηρίζοντας, ότι δεν μπορεί να κοροϊδεύει μια ζωή τον κόσμο, εξαπατώντας συνέχεια τους συνταξιούχους, κόβοντας τα αναδρομικά, ενώ κανείς δεν έλαβε δώρα και επικουρικές. Έντονη ήταν η κριτική του και για το κόψιμο της 13ης σύνταξης από τη ΝΔ, το οποίο κόστισε αυτά τα 4 χρόνια 7 δισεκατομμύρια ευρώ «7 δισεκατομμύρια ευρώ λιγότερα στους συνταξιούχους με υπογραφή Μητσοτάκη. Τους εξαπάτησε».

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τη ΝΔ επίσης, ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της, το μόνο που έκανε ήταν να αυξήσει τους δικούς της μισθούς, να διπλασιάσει τα διευθυντικά στελέχη στις δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, δημιουργώντας ένα μεγάλο σκάνδαλο μέσα από 10 δισεκατομμύρια ευρώ σε απευθείας αναθέσεις.

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο κ. Τσίπρας προς τη κυβέρνηση της ΝΔ και για τους πλειστηριασμούς, χαρακτηρίζοντάς τους «τσουνάμι πλειστηριασμών» σε περίπτωση που επανεκλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο ίδιος υποσχέθηκε στους πολίτες, ότι όταν βγει πρώτος στις εκλογές στις 21 Μαΐου, θα ρυθμίσει τα κόκκινα δάνεια καθώς και την προστασία της πρώτης κατοικίας, ενώ υπογράμμισε «Το ζήτημα είναι ρύθμιση των κόκκινων δανείων ή αναδιανομή της περιουσίας για να περάσει στα χέρια αυτών

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Αλέξης Τσίπρας φωτογραφήθηκε με τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της Κορινθίας, ενώ ευχαρίστησε τους πολίτες για τη θερμή υποδοχή.

kosmodromio.gr
kosmodromio.gr

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί, ότι ως πολίτης της Κορίνθου και ζώντας αρκετές προεκλογικές εκστρατείες διαφόρων κομμάτων όλα αυτά τα χρόνια, ίσως πρώτη φορά στην Κόρινθο βρέθηκε τόσο μεγάλο πλήθος συγκεντρωμένο στο κέντρο της πόλης, με σκοπό να υποδεχθεί έναν αρχηγό κόμματος με την αστυνομική παρουσία να είναι απολύτως διακριτική.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γεωργία: Προς έγκριση το νομοσχέδιο για «ξένους πράκτορες» παρά τις αντιδράσεις

Μεγάλη πυρκαγιά στον Δυτικό Καναδά ωθεί χιλιάδες κατοίκους να εκκενώσουν

Και όμως, έχουμε δύναμη μεγαλύτερη από όση νομίζουμε

ΣΥΡΙΖΑ: «Ψέματα από τον πρωθυπουργό για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα