ΑΘΗΝΑ
01:06
|
05.10.2023
Δέκα συλλήψεις πραγματοποίησε η αστυνομία στο κτίριο της οδού Ακαδημίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, μετά από εισαγγελική παραγγελία για την εκκένωση του κτιρίου του θεάτρου «Ολύμπια» από τον συντονισμό εργαζομένων και σπουδαστών στο χώρο του χορού, στα πλαίσια του κινήματος για τη διεκδίκηση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των καλλιτεχνών.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, προσήχθησαν 10 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και στη συνέχεια συνελήφθησαν και σχηματίστηκε εις βάρος τους δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης της λειτουργίας Υπηρεσίας, της παράνομης βίας και της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Η κατάληψη στο κτίριο της οδού Ακαδημίας, που στεγάζει το Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλας, είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη Φεβρουαρίου, την ίδια περίοδο με καταλήψεις και άλλων πολιτιστικών χώρων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εξίσωση των πτυχίων των σχολών παραστατικών τεχνών με απολυτήρια Λυκείου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάντε το, όπως ο Πελετίδης

Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
ΣΥΝΑΦΗ

Για να μην γίνει το Απαρτχάιντ στη Νέα Μέση Ανατολή η εναλλακτική της εθνικής μας ανεξαρτησίας

Απεργία δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων σε νοσοκομεία των ΗΠΑ

«Γούνα Τέλος» λένε περιβαλλοντικοί ακτιβιστές έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Αυλαία στην ιστορική Σύνοδο των Επισκόπων στο Βατικανό με… ψήφο γυναικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα