ΑΘΗΝΑ
10:24
|
03.05.2024
Με 33 κατάγματα σε όλο της το κορμάκι, κάθε ανάσα της είναι ένας αφόρητος πόνος. Η λύτρωση της Χασίγια από το μαρτύριό της έπρεπε να…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

 Ευθανασία συνιστούν οι κτηνίατροι για το ανάπηρο μικρό λευκό θηλυκό τιγράκι που βρέθηκε πριν βδομάδες κάτω από κάδο απορριμμάτων του Αττικού Πάρκου καθώς η κατάσταση της υγεία του παραμένει άσχημα επιβαρυμένη και εύθραυστη.

Η 12μελής ομάδα κτηνιάτρων που ανέλαβαν τη φροντίδα του ζώου, που είναι γνωστό με το όνομα Χασίγια, έπειτα από γνωμοδοτήσεις ειδικών συναδέλφων τους από το εξωτερικό, κατέληξαν στη σύσταση της άμεσης ευθανασίας.

Σε δήλωσή της η πρόεδρος της φιλοζωικής οργάνωσης «ΝΕΜΕΣΙΣ», Νατάσσα Μπομπολάκη, εξέφρασε βαθιά λύπη για την έκβαση της περιπέτειας του ταλαίπωρου ζώου επισημαίνοντας ότι το πιο σημαντικό είναι να μην υποφέρει άλλο.

«Με 33 κατάγματα σε όλο της το κορμάκι, κάθε ανάσα της είναι ένας αφόρητος πόνος. Η λύτρωση της Χασίγια από το μαρτύριό της πρέπει να γίνει “χθες”. Εγωκεντρικές και ανεύθυνες απόψεις δε χωρούν σε ένα πραγματικό φιλόζωο».  

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως η παρακαταθήκη που μας αφήνει η μικρή τίγρης, είναι να βρεθούν οι εγκληματίες και να παταχθεί το παράνομο εμπόριο άγριας και ήμερης ζωής στη χώρα μας. Και καταλήγει η ανακοίνωση:

«Εκεί πρέπει να εστιάσουμε πλέον οι πάντες χάριν αυτής της ψυχής, που υπέφερε τα πάνδεινα από τους αδίστακτους έμπορους».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα