ΑΘΗΝΑ
00:19
|
28.04.2024
Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, όλοι τους πλην ΚΚΕ, έκατσαν "σούζα" στη Βουλή στην ομιλία του Ζελένσκι, ενώ όλοι μαζί χειροκροτούσαν τους φασίστες των Αζόφ,…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο λαός με τον αγώνα του θα στείλει στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας τους ναζί εγκληματίες τόνισε  σήμερα ο Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε εκδήλωση του κόμματός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ρομά.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον ένα χρόνο από την ομιλία Ζελένσκι και εκπροσώπου του «Τάγματος Αζόφ» στη Βουλή αλλά και στη νέα ρύθμιση για το «κόμμα Κασιδιάρη» που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Μιας και μιλάμε για φασισμό, δεν μπορούμε στο να μην αναφερθούμε, ότι σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, όλοι τους πλην ΚΚΕ, έκατσαν “σούζα” στη Βουλή στην ομιλία του Ζελένσκι, ενώ όλοι μαζί χειροκροτούσαν τους φασίστες των Αζόφ, άλλοι όρθιοι και άλλοι καθιστοί, για να μην παραπονιούνται ότι τους λέμε και όλους ίδιους.

Τώρα με αφορμή την υπόθεση με το κόμμα του ναζί Κασιδιάρη, η κυβέρνηση και διάφορα άλλα παπαγαλάκια χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, όταν είναι οι ίδιοι που ανέχονται και στρώνουν το έδαφος με την πολιτική τους στον ρατσισμό και το ναζισμό, όταν είναι οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που ευθύνονται για την καθυστέρηση στη δίκη της XA, που αν είχε ολοκληρωθεί, δε θα έμπαινε θέμα για τη συμμετοχή τέτοιων ναζιστών εγκληματιών στις εκλογές.

Και τώρα προσπαθούν να την αποτρέψουν με επικίνδυνες διατάξεις αποδίδοντας τους μάλιστα τον τίτλο του “αντισυστημικού”, όταν αποδεικνύεται ότι τέτοια κόμματα είναι σάρκα από τη σάρκα του συστήματος.

Ο ίδιος ο λαός είναι που με τον αγώνα του πρέπει να στείλει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας τέτοια κόμματα μαζί με τη σάπια αντιδραστική και βαθιά συστημική ιδεολογία τους».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα