ΑΘΗΝΑ
11:43
|
19.04.2024
Στις 6 το απόγευμα καλεί η Επιτροπή Αλληλεγγύης, μετά την επίθεση αγνώστου με μαχαίρι στο παιδί που έπεσε θύμα επανειλημμένων βιασμών και μαστροπείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στη 12χρονη από τον Κολωνό, θύμα επανειλημμένων βιασμών και μαστροπείας καλεί σήμερα, Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η Επιτροπή Αλληλεγγύης που έχει συσταθεί από πολίτες, μετά και την τελευταία θρασύτατη επίθεση που δέχτηκε το παιδί μέσα στο σπίτι που φιλοξενείται.

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη, που όπως καταγγέλλεται είναι πλήρως εγκαταλειμμένη από το κράτος, δέχθηκε την περασμένη Δευτέρα επίθεση με μαχαίρι, από άγνωστο μέσα στο σπίτι της θείας της που τη φιλοξενεί στον Κολωνό, ενώ η δικηγόρος της Αντωνία Λεγάκη, κατέθεσε στην ανακρίτρια αίτημα για συμπληρωματική κατάθεση του κοριτσιού, προκειμένου να καταθέσει για 6 με 7 νέα πρόσωπα που την κακοποίησαν.

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη, μια πρωτοβουλία για την στήριξη του θύματος και της οικογένειάς της, κλιμακώνει τις δράσεις της διαμηνύοντας ότι δεν θα υπάρξει «καμία ανοχή στα κυκλώματα trafficking και παιδοβιαστών και στο κράτος που τα συγκαλύπτει».

«Κάτω τα χέρια από τα παιδιά. Στεκόμαστε στο πλευρό της 12χρονης» τονίζεται στην αφίσα – κάλεσμα της κινητοποίησης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βύρωνας: Με περιπολικά, ΜΑΤ, πυροσβεστική η έξωση γυναίκας που είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα