ΑΘΗΝΑ
09:11
|
03.05.2024
Δράση της συλλογικότητας «Μένουμε ενεργοί» στην Ακρόπολη, με φόντο την πολυδιαφημισμένη έναρξη της τουριστικής σεζόν, με την ΕΛ.ΑΣ. να απαντάει με προσαγωγές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Να μάθουν όλες και όλοι ότι σε αυτή την πόλη, σε μια φτωχογειτονιά ένα κορίτσι 12 χρονών βιαζόταν και εκδιδόταν κατ’ εξακολούθηση από έναν επιφανή επιχειρηματία στον Κολωνό με διασυνδέσεις στην εξουσία, την κυβέρνηση, την περιφέρεια, το Δήμο, την αστυνομία, την εκκλησία» βροντοφώναξε από την Ακρόπολη η συλλογικότητα «Μένουμε Ενεργοί», σε μια συμβολική δράση από «το “λικνο του πολιτισμού”» εν όψει έναρξης της τουριστικής σεζόν, κατακεραυνώνοντας την κυβέρνηση για την αδιαφορία και την τιμωρητική τακτική απέναντι στα θύματα σε σωρεία υποθέσεων. 

«Η αδιαφορία του Ελληνικού Κράτους για την φροντίδα της επιζώσας, την φύλαξη της, την ψυχοκοινωνική της στήριξη είναι τόσο απούσα που κάνει τους πάντες να θεωρούν óτι το Κράτος όχι απλά συγκαλύπτει αλλά περιπλέκεται πολυτρόπως με τέτοιου είδους κυκλώματα» σημειώνει η συλλογικότητα, συμπληρώνοντας πως «η υπόθεση greek mafia, η υπόθεση της Ηλιούπολης και μια σειρά ακόμα υποθέσεων δείχνουν ότι στο Ελληνικό Κράτος βιαστές και μαστροποί έχουν άσυλο και τα θύματα τιμωρούνται που μίλησαν».

«Στα φώτα και την λάμψη της τουριστικής σεζον που ξεκινάει ανεβαίνουμε στο “λίκνο του πολιτισμού” για να ακουστούμε σε όλη την πόλη» υπερθεμάτισε η συλλογικότητα, με την ΕΛ.ΑΣ. να απαντά στην δράση αλληλεγγύης στη 12χρονη με προσαγωγές και συλλήψεις. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Και στο Μεξικό ξεσηκώνονται οι φοιτητές για το έγκλημα στη Γάζα

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα