ΑΘΗΝΑ
11:54
|
02.05.2024
Τα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, αλλά και την υποψηφιότητα του καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού για τον Δήμο Αθήνας, ανακοίνωσε ο Αλέξης…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Κρίσιμη για την κοινωνία, για την πατρίδα, για το αύριο» χαρακτήρισε την εκλογική μάχη της 21ης Μαΐου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, χθες Κυριακή το βράδυ, τονίζοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έχει σχέδιο, πρόγραμμα και λύσεις για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα» της κοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δημοσιοποιήθηκαν οι πλήρεις λίστες με τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, όπως ήταν αναμενόμενο, τον Ευάγγελο Αντώναρο στην ανατολική Αττική, τον Παύλο Πολάκη στα Χανιά, τον Γιάννη Ραγκούση στη Β’ Πειραιά και τον γνωστό ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, που θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, την απόφασή της να αποσύρει την υποψηφιότητά της στο Κιλκίς, ανακοίνωσε η Ειρήνη Αγαθοπούλου, μετά από τις διαφωνίες που είχε εκφράσει για την συμμετοχή του συνυποψήφιου της στο Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη,.

Σημειώνεται ότι ακόμα υπάρχουν ανοιχτές θέσεις για ορισμένα πρόσωπα, τα οποία θα ανακοινώνει σταδιακά το επόμενο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας.

«Τρίποντο» για τον Δήμο Αθηναίων

Με τη ματιά στραμμένη στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανακοίνωσε και ορισμένα από τα πρόσωπα που θα στηρίξει το κόμμα σε κομβικούς Δήμους της χώρας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, μεταξύ αυτών και τον καλαθοσφαιριστή Νίκο Παππά για τον Δήμο Αθηναίων.

«Στον Δήμο της Αθήνας είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την υποστήριξή μας σε μια προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει να συγκροτηθεί ένα πλατύτερο μέτωπο συσπείρωσης για την αλλαγή στο Δήμο», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας ότι «ο μεγάλος περίπατος της ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει».

Οι υποψήφιοι που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας ότι θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες δημοτικές εκλογές:

Δήμος Αθηναίων Νίκος Παππάς διεθνής μπασκετμπολίστας
Δήμος Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης (πρώην αντιπεριφερειάρχης Πειραιά)
Δήμος Πάτρας Βασίλης Αϊβαλής (Πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου)
Δήμος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης (νυν δήμαρχος)
Δήμος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης (νυν δήμαρχος)
Δήμος Αγρινίου Δημήτρης Τραπεζιώτης (δικηγόρος

Τα ψηδοδέλτια

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πεσκόφ: Καμιά ειρήνη με τους όρους του Ζελένσκυ

Έρευνα κατά του IDF για δολοφονίες παιδιών στη Δυτική Όχθη

Πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Αποφυλάκιζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα