ΑΘΗΝΑ
13:58
|
11.06.2026
1,5 μήνα μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, παρά τις διαβεβαιώσεις, τα προβλήματα στις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες παραμένουν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λίγες μόλις ημέρες μετά την επανέναρξη των δρομολογίων και 1,5 μήνα μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, παρά τις διαβεβαιώσεις τα προβλήματα στις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες συνεχίζονται.

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες, Κυριακή, το απόγευμα στους επιβάτες της επιβατικής αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, όταν ο συρμός ακινητοποιήθηκε έξω από τη Λάρισα.

«Ξαφνικά λίγο έξω από τη Λάρισα το τρένο σταμάτησε. Είχε πέσει το ρεύμα, έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν. Μας είπαν ότι ήταν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και περιμέναμε πάνω από 30 λεπτά», δήλωσε επιβάτης της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας, μιλώντας στο MEGA.

«Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε, θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μας πάνε Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε», συμπλήρωσε ο επιβάτης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παξοί: Δύο τουριστικά σκάφη τυλίχτηκαν στις φλόγες (video)

Κατάθεση Σαμαρά στη δίκη για την υπόθεση Βαλυράκη: «Ήταν μία βίαιη δολοφονία»

Στις 15 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο «Ανακαινίζω-Νοικιάζω»

Το Ιράν υπόσχεται «κόλαση» στην περιοχή μετά τις αμερικανικές επιδρομές – Κλείνουν τα Στενά του Ορμούζ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα