ΑΘΗΝΑ
02:32
|
04.05.2024
Η 12χρονη κατονόμασε και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην εφιαλτική υπόθεση που εδώ και τουλάχιστον μισό χρόνο δεν έχει διερευνηθεί ως σήμερα διεξοδικά.
Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Ζήλος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών έδωσε νωρίτερα σήμερα η 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα δεκάδων παιδοβιαστών και μαστροπών με πρώτο κατονομασθέντα και κατηγορούμενο στην υπόθεση τον Ηλία Μίχο.

Στην κατάθεση που είχαν ζητήσει οι συνήγοροί της, η 12χρονη κατονόμασε και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην εφιαλτική υπόθεση που εδώ και τουλάχιστον μισό χρόνο αφενός δεν έχει διερευνηθεί ως σήμερα διεξοδικά, αφετέρου δεν έχει ληφθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας του κοριτσιού και των αδελφών της, που πρόσφατα ξαναμπήκαν στο στόχαστρο απειλητικών ατόμων.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί, επίσης, το γεγονός πως ούτε σήμερα επιτράπηκε στο κοριτσάκι να συναντήσει τη μητέρα του (που παραμένει προφυλακισμένη για την υπόθεση χωρίς σοβαρά στοιχεία) με την Εισαγγελία Ανηλίκων να μην παίρνει σχετική πρωτοβουλία, μολονότι υπήρξε σχετικό αίτημα.

Την περασμένη βδομάδα μία εκ των δικηγόρων της 12χρονης, η Αντωνία Λεγάκη μιλώντας στον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο στον ραδιοσταθμό Real FM, δεν αναφέρθηκε μόνον στην πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε το κορίτσι στο σπίτι όπου φιλοξενείται, αλλά και στις άλλες επιθέσεις που έχει δεχθεί εκτιμώντας ότι κάποιοι «φοβούνται ότι θα τους κατονομάσει».

Η Λεγάκη επανέλαβε επίσης ότι «το παιδί δεν πηγαίνει σχολείο, κάνει μαθήματα κατ’ οίκον» και πως δεν μπορεί να έχει μια κανονική ζωή γιατί τρομοκρατείται».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα