ΑΘΗΝΑ
04:27
|
06.05.2024
Τέλος από τον Βόλο. O αθλητής κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος κοπέλας η οποία βρισκόταν σε μπαρ στο Κολωνάκι μαζί με φίλους της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η εισαγγελία σε βάρος γνωστού ποδοσφαιριστή της ομάδας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία ανήλικης από το Βέλγιο για βιασμό της σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Συγκεκριμένα σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, έπειτα από επεισόδιο στην πλατεία Φιλικής Εταιρίας, στο οποίο συμμετείχαν πέντε αλλοδαποί και ένας Έλληνας, προσήχθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Ο συλληφθείς αγωνίζεται στο πρωτάθλημα στη θέση του τερματοφύλακα.

Ακολούθησε η καταγγελία της 18χρονης για τον έναν από τους προσαχθέντες, σύμφωνα με την οποία ασέλγησε σε βάρος της μέσα σε μπαρ όπου διασκέδαζε με φίλους τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ποδοσφαιριστής.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες της 11-4-2023 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για βιασμό και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα ο ανωτέρω κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμ.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη και 18χρονος αλλοδαπός, φιλικό πρόσωπο της παθούσας, για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, ο οποίος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν εξωτερικά του καταστήματος και οδηγήθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας μετά από επεισόδιο που έλαβε χώρα μεταξύ τους.

Η ανακοίνωση του Βόλου

Αμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Βόλου η οποία με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ο τερματοφύλακας τέθηκε εκτός ομάδας.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας και έχει γίνει διακοπή συμβολαίου στους ποδοσφαιριστές Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ.

Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα