ΑΘΗΝΑ
02:40
|
19.04.2024
Μπορεί να απαγορεύει στους υπουργούς το να έχουν TikTok, ο ίδιος όμως το έχει κάνει γιατί ο λαός το ζητάει... morning routine!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην πρωινή εκπομπή της Μελέτη, στο Mega, βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, για να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις της παρουσιάστριας, που ταλανίζουν τόσο την κοινωνία όσο και τον ίδιο, όπως για παράδειγμα εάν είναι ακόμα ερωτευμένος με την κα. Μαρέβα, εάν η κα. Μαρέβα έχει παρόμοια στοιχεία με τη μητέρα του κ.ά.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια του Mega ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη και για τη σχέση του με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ίδιο να σχολιάζει, μεταξύ άλλων, πιο συγκεκραμένα για το TikTok «Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα κανάλια που χρησιμοποιούν οι νέοι» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης για το Tik Tok, το οποίο και ο ίδιος χρησιμοποιεί αναρτώντας βίντεο: «Το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον, πάρα πολύ διαδραστικό, και πάρα πολύ ειλικρινές. Μου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνώ αδιαμεσολάβητα μαζί τους».

Το πόσο, βέβαια, ενδιαφέρον και διαδραστικό είναι για τον Πρωθυπουργό, εάν δούμε παρακάτω μερικά σχόλια των χρηστών που συνέλεξε το Κοσμοδρόμιο, είναι κάπως αμφίβολο. Ωστόσο, ας εξετάσουμε πρώτα την απίστευτη δήλωση του κ. Μητσοτάκη για τη ρητή απαγόρευσή του προς τους υπουργούς του «Ξέρετε το TikTok είναι ένα εργαλείο το οποίο έχει πολύ μεγάλη δύναμη. Γεννά και πολλά ερωτηματικά, διότι είναι ένας αλγόριθμος που αναπτύχθηκε στην Κίνα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ως δημόσια πρόσωπα πώς αξιοποιούμε τέτοια εργαλεία. Στο δικό μου κινητό, δεν έχω την εφαρμογή και έχω απαγορεύσει και σε όλα τα μέλη του υπουργικού μου συμβουλίου να την έχουν», ανέφερε συγκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα σχόλια δικά σας. Ας δούμε όμως τώρα μερικά από τα βιντεάκια, που έχει αναρτήσει ο κ. Μητσοτάκης, μιας και ο ίδιος έχει TikTok, καθώς και μερικά σχόλια κάτω από αυτά τα βίντεο:

@kyriakosmitsotakis_ Απάντηση στην ερώτηση του Άγγελου: «Μετέχω από την πρώτη στιγμή στις διαμαρτυρίες. Όχι κάτω από κομματικά λάβαρα. Ποιος ακούει τα συνθήματά μας, εκτός από την αστυνομία που μας παρακολουθεί;» #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis
@kyriakosmitsotakis_ #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis
@kyriakosmitsotakis_ Είναι υποχρέωσή μας να μετατρέψουμε τα αισθήματα θυμού και απογοήτευσης της κοινωνίας, σε μια μεγάλη ορμή για αλλαγή. Οφείλουμε να κινηθούμε με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς, να «ξεριζώσουμε» τις εστίες της Ελλάδας που μας πονάει. #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis
@kyriakosmitsotakis_ Υποδέχτηκα σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου τα καταπληκτικά στελέχη της απίθανης μαθητικής εικονικής επιχείρησης Pandemic Museum από το 1ο ΓΕΛ Ελευσίνας! Συγχαρητήρια! #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis
@kyriakosmitsotakis_ Σήμερα στην Λάρισα #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Νεκρός σε δυστύχημα ο επιτελάρχης του στρατού της Κένυας

Σύλληψη Πολωνού για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα