ΑΘΗΝΑ
16:26
|
03.05.2024
Το Μπάκιγχαμ κάνει σαφές πως δεν έχει ακόμα «συγχωρήσει» τους Σάσεξ για τις αποκαλύψεις τους και το «διαζύγιο» τους με τη βασιλική «εταιρεία».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το «παρών» στη στέψη του βασιλιά Κάρολου Γ΄ θα δώσει ο Δούκας του Σάσεξ, πρίγκιπας Χάρι χωρίς τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του Μπάκιγχαμ.

Η ανακοίνωση βάζει τέλος στις εικασίες για το αν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα αποδέχονταν την πρόσκληση να παρευρεθούν. Το ζευγάρι δεν θα είχε επίσημο ρόλο στην τελετή, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου παρουσία 2.000 και πλέον καλεσμένων.

Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν η Δούκισσα του Σάσεξ θα παραμείνει στην Καλιφόρνια μαζί με τα παιδιά της, Άρστι και Λίλιμπετ.

Για τον πρίγκιπα Χάρι θα είναι η πρώτη του εμφάνιση στο πλευρό της οικογένειάς του μετά την έκδοση της αποκαλυπτικής αυτοβιογραφίας με τον τίτλο «Ρεζέρβα», η οποία δυσαρέστησε εντόνως το Παλάτι.

Στο βιβλίο των 500 σελίδων ο γιος της εκλιπούσης πριγκίπισσας Νταϊάνας αναλύει σε βάθος τις διαφωνίες του με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ή «εταιρείας» (The Firm όπως αποκαλείται η μοναρχία στη Βρετανία). Περιγράφει πόσο η στάση τους επηρέασε σε σημείο κατάθλιψης τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος αισθάνεται «πολύ διαφορετικός» από τους λοιπούς γαλαζοαίματους συγγενείς του.

Ο αποκλεισμός της Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού δείχνει ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ δεν είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα στις σχέσεις του με τον δευτερότοκο γιο του. Ως είθισται η είδηση δίχασε τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ένα στρατόπεδο επιδοκιμάζει την Μαρκλ για τη συνεπή στάση της απέναντι στους συγγενείς του συζύγου της και οι υπόλοιποι την επικρίνουν για «σνομπισμό» προς τα… πεθερικά της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οικουμενικός Πατριάρχης: Βαθύτατη έκφραση της ελευθερίας μας είναι η πίστη στην Ανάσταση

Πακιστάν: Τουλάχιστον 20 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Από δύο μηχανές παρασύρθηκε η ηλικιωμένη

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα