ΑΘΗΝΑ
15:55
|
21.06.2026
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε σήμερα μία τηλεφωνική συνομιλία με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε σήμερα μία τηλεφωνική συνομιλία με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στην οποία, οι δύο πρόεδροι συζήτησαν την επίσκεψη του δεύτερου στην Κίνα, όπως είπε ο Ζελένσκι.

Ο Μακρόν επισκέφτηκε την Κίνα την προηγούμενη εβδομάδα, παροτρύνοντας τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ να «πείσει» τη Ρωσία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

«Του είπα για την κατάσταση στο μέτωπο του πολέμου, αλλά και για την περαιτέρω πρόθεσή μας, αναφορικά με την απελευθέρωση όλων των περιοχών μας», έγραψε ο Ζελένσκι στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

«Σχολίασα θετικά την πρόθεση της Γαλλίας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη σημαντική υποστήριξή της στην Ουκρανία και στο πεδίο της μάχης.»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αντιπροσωπείες ΗΠΑ και Ιράν έφτασαν στην Ελβετία για συνομιλίες

Το Ιράν σφραγίζει ξανά τα Στενά του Ορμούζ μετά τις προκλητικές παραβιάσεις στον Λίβανο

Λίβανος: Επτά ακόμα νεκροί από ισραηλινά πυρά-Στον αέρα οι συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν στην Ελβετία

Οργή στην Πολωνία: Ξηλώνουν το παράσημο του Ζελένσκι λόγω των σφαγών του UPA

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα