ΑΘΗΝΑ
08:14
|
02.05.2024
Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πυροβολισμών σε ένα πάρτι γενεθλίων το βράδυ του Σαββάτου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πυροβολισμών σε ένα πάρτι γενεθλίων το βράδυ του Σαββάτου στο Dadeville, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Επιβολής του Νόμου της Αλαμπάμα, μεταδίδει το Associated Press.

Οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα σε πάρτι γενεθλίων γύρω στις 22:30, δήλωσε ο Σχ. Τζέρεμι Μπερκέτ της Υπηρεσίας Επιβολής του Νόμου της Αλαμπάμα. Δεν υπήρξε καμία αρχική επιβεβαίωση για το τι οδήγησε στους πυροβολισμούς. Δεν έγινε αμέσως γνωστό εάν κάποιος ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση.

«Υπήρξαν τέσσερις ζωές που χάθηκαν τραγικά σε αυτό το περιστατικό και υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί», είπε ο Μπέρκετ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το πρωί της Κυριακής.

Οι πυροβολισμοί συγκλόνισαν τη μικρή πόλη των 3.200 κατοίκων. Ο επικεφαλής του Dadeville, Τζόναθαν Λ. Φλόιντ σταμάτησε για να ανακτήσει την ψυχραιμία του πριν μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου.

«Αυτό με το οποίο ασχοληθήκαμε είναι κάτι που καμία κοινότητα δεν πρέπει να υπομείνει. Ζητώ μόνο την υπομονή σας. Θα είναι μια μακρά διαδικασία, αλλά ζητώ ένθερμα τις προσευχές σας», είπε ο Φλόιντ.

Ο πάστορας Μπεν Χέιζ, ο οποίος υπηρετεί ως ιερέας για το αστυνομικό τμήμα του Dadeville και για την τοπική ομάδα ποδοσφαίρου γυμνασίου, είπε ότι τα περισσότερα από τα θύματα είναι έφηβοι επειδή οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε ένα πάρτι γενεθλίων για μια 16χρονη. Είπε ότι το συμβάν συγκλόνισε τη μικρή πόλη όπου τα σοβαρά εγκλήματα είναι σπάνια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργατική Πρωτομαγιά: Αγώνας για δικαιώματα και λευτεριά στην Παλαιστίνη

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και πάλι σκόνη από την Αφρική

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα