ΑΘΗΝΑ
03:18
|
26.04.2024
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την Ανάσταση είχαμε αρκετούς τραυματισμούς από βεγγαλικά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την Ανάσταση είχαμε αρκετούς τραυματισμούς από βεγγαλικά. Τρία παιδιά από Ρόδο, Αγκίστρι και Σύμη τραυματίστηκαν σοβαρά, στο Λεωνίδιο τέσσερις νεαροί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ στο Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» νοσηλεύονται δύο από τα παιδία, αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών.

Το ένα, 13 ετών από τη Σύμη, μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με αεροδιακομιδή, καθώς υπέστη μερικό ακρωτηριασμό δαχτύλων στο δεξί χέρι και τραύμα στο πρόσωπο από κροτίδα, και αναμένεται να χειρουργηθεί τις επόμενες ώρες.

Νωρίτερα διακομίστηκε επίσης στο «Παίδων Αγία Σοφία» ένας 14χρονος νεαρός από το Αγκίστρι, που υπέστη πολλαπλά εγκαύματα από κροτίδα και ακρωτηριασμό δακτύλων στο αριστερό άνω άκρο και τραυματισμό στο δεξιό άνω άκρο. Ο 14χρονος νοσηλεύεται στην πλαστική χειρουργική του νοσοκομείου, μετά από επέμβαση.

Ένα 7χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε το βράδυ στο νοσοκομείο της Ρόδου φέροντας εγκαύματα, καθώς τραυματίστηκε από βεγγαλικό στο χωριό Μαλώνα.

Στο Λεωνίδιο της Αρκαδίας, λίγο μετά την Ανάσταση, τέσσερις νέοι άνδρες τραυματίστηκαν σοβαρά ενώ προσπαθούσαν να πυροδοτήσουν βεγγαλικά, στην ενορία του Αγίου Βασίλειου, και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου για τις πρώτες βοήθειες. Οι δυο από αυτούς, που φέρουν εγκαύματα στα χέρια και το στήθος, διακομίστηκαν στην Τρίπολη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω βλάβης σε αγωγούς της ΕΥΔΑΠ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα