ΑΘΗΝΑ
14:40
|
25.04.2024
Η υποδιευθύντρια των φυλακών σκοτώθηκε εχθές σε τροχαίο, πέφτοντας στο κενό, ενώ το 2017 ο διευθυντής σκοτώθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Φωκίδα, από τον θάνατο της υποδιευθύντριας των φυλακών του Μαλανδρίνου, σε τροχαίο, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα, στον δρόμο Ιτέας – Αντιρρίου.

Το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας έπεσε στο κενό, από ύψος 8 περίπου μέτρων, στο 77ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιτέας Αντιρρίου και η υποδιευθύντρια των φυλακών τραυματίστηκε θανάσιμα. Σύμφωνα με το tvstar.gr, τραγική σύμπτωση είναι το γεγονός πως στις 16 Ιανουαρίου του 2017 είχε χάσει τη ζωή του, με τον ίδιο τρόπο, ο τότε διευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος.

Ήταν 16.00 το απόγευμα, όταν το αυτοκίνητό του κατέπεσε σε βραχώδη παραθαλάσσια περιοχή, στο 300 χιλιόμετρο του δρόμου Ναυπάκτου- Ιτέας. Το αυτοκίνητο είχε κατρακυλήσει σε βάθος περίπου 100 μέτρων, σε απόκρημνη περιοχή, και κατέληξε στην θάλασσα. Το είχε εντοπίσει πολίτης που περνούσε από το σημείο με την βάρκα του και ειδοποίησε την Αστυνομία.

τροχαίο

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Ναυπάκτου. Οι πυροσβέστες, λόγω του ότι δεν υπήρχε πρόσβαση, είχαν αναγκαστεί να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο με βάρκα από την θάλασσα για να ανασύρουν νεκρό τον διευθυντή των φυλακών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή – Αρνείται τις κατηγορίες

Ξεκίνησε η δίκη 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα